Mozna tylko poprzez misje, poniewaz inaczej czołgu tam nie ma, a dostac sie do bazy mozna na dwa sposoby: - wejsc na wschodnie tory i skoczyc do bazu; - w wersji starszych poprzez latanie a w najnowszej poprzez 'zmiane wysokosci' uzywajac koktaili badz granatów.
w multiplayerowej mapie znajduje sie tam bodajrze 5-6 czolgow
to czy sie mozna polaczyc zalezy od 2ch rzeczy: otwarte porty, zew. ip
czemu otwarte porty? poniewaz gta2 lezy na wyzszych portach, czyli nie mozesz miec np kablowki (wiekszosc kablowek ma zamkniete potry), problem ten omija hamachi
tommyPL napisał: gta2 ssie już. nowa generacja nadchodzi.
no fajnie i tak samo napisesz za 9lat ze GTA IV ssie juz. nowa generacja nadchodzi i tak w kółko
teraz wszystkie stare gry robią w 3D jak gta, wormsy, desperados2 rzadko na dobre, wole stare dobre wormsy...
szczerze wole starsze czesci gta ze wzgledu na znakomity multiplayer
gta2 klasyk
moze i masz racje, że moglaby być lepsza, ale staralem się aby podchodziła pod menu i obrazki z GTA2.
nic bardziej nie przyciaga jak klimat danej gry :)
mało kto wie ze w gta2 mozna grac rowniez w trybie multiplayer,
gta2 zobaczylem pierwszy raz u kolegi (dawno...) mialem problemy przez kilka miechów aby ją dostać, kupiłem orginała i koniec, grę przeszedłem kilka razy i nadal w nią grywam.
Przez multi gralem tylko z kolegą który mieszka wyzej, nie wiedzielem ze az tak sporo osob w to gra.
pozniej znalalem Game Hunter program ktory skupia graczy gta2 i pozwala na szybka gre sieciową :)
i wlasnie wtedy gta2 jeszcze bardziej mnie zafascynowalo - zrobilem strone aby ulatwic innym dostep do multi i do forum
Artykuł dotyczy wyłącznie drugiej części serii GTA. Stworzony na podstawie mapy Hidden Suprise i zasad panujących w grze. Wszelkie prawa zastrzeżone, plik chroniony przed kopiowaniem.
Obecnie forum przegląda 199 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 199 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami