Przynajmniej pasuje klimatycznie do gry. Wczoraj na nią trafiłem po obejrzeniu któregoś z twoich filmów i pierwszy raz obejrzałem niby intro z GTA2 - mi się wydaje, że to jakaś zapowiedź, bo jak kiedyś ściągnąłem grę, to żadnego intra nie było, nawet tego skróconego.
Każdy ma swój sposób...
Ja wolałem polatać po domu z miotaczem ognia.
Teraz sprobuj przewrócić samochód na dach, wyjdź z garażu, poczekaj aż automobil wybuchnie, odejdź tak, aby klapa się zamknęła. Gdy wrócisz do garażu, czeka cię niesamowita niespodzianka.
Mozesz też sprobowac przewrócić rower do gory nogami - wtedy czeka cię największa niespodzianka jaką zobaczysz w San Andreas, bo podejrzewam, że nie wiesz co się stanie :P
Mam nadzieję, że nie popełnicie z tego powodu samobójstwa Ja prawie wcale tej strony nie odwiedzałem, więc i strata dla mnie niewielka. A jak pooglądam filmy bez napisów to przynajmniej będę mógł się trochę w języku podszkolić [bo jak oglądam film z napisami, to nie zwracam uwagi na to co mówią].
Cytat: Policja jest twarda bo mają pałke i gloka?
A ty jesteś twardy, bo spacerujesz 30-toosobową grupą? Chwaliłeś się, że mieszkasz na osiedlu: na prawdę współczuję ci, że przez policję nie możesz spokojnie napastować okolicznych, uczciwych mieszkańców...
OMG... pogubiłem się już zdeczka. W tym konkursie mamy znaleźć tylko jedną nazwę dzielnicy? Od początku do końca będą pokazywane screeny tej samej dzielnicy? Cały czas myślałem, że po ujawnieniu nowego fragmentu screena, będziemy musieli wskazać nową nazwę dzielnicy Trochę za dużo powtorzeń, ale nie chce mi się poprawnie pisać, bo idę w kimono.
Czyli ostatnie pytanie: jak w końcu trafiłem w nazwę (np. dzisiaj), to już do końca konkursu nie muszę się trudzić z dalszym strzelaniem? Jeśli wszystko się zgadza z tym co napisałem, to popieram wypowiedź tommyegopl ;)
Nie lepiej było odrazu założyć temat na jakimś forum tematycznym? Dzisiaj non stop spotykam ludzi, ktorzy myślą dopiero jak cos zrobią...
Dodatkowo, osobiście, byłbym pewniejszy, że osoba, która się wypowiada wie co mówi, gdybym założył podobny temat właśnie na tematycznym forum. Zresztą, róbta co chceta, żeby tylko potem nie było płaczu, że ktoś "pewny" polecił wam jakiś szajs :P