Duron 1.2 GHz
GeForce 6600 128 MB 128 bit
Samsung Spin Point 80 GB 7200rpm 8MB cache (do tej pory nie bylo mi potrzebne wiecej niz 50GB)
768 MB SDRAM ( : OOOOOO)
Creative Live LS czy cos tam
DVD RW NEC ND-4571A z obsługą Label Flash
No mapy wyglądały tak, jakby były wykonane przez satelitę, ważniejsze miejsca i budynki były zaznaczone białymi kółkami. Jedna mapa była na jednej stronie formatu A4 (lub podobnego). Hmmm... co jeszcze?.... O! były też zaznaczone terytoria gangów w każdej dzielnicy, za pomocą ich log (?:P). W tym problem, że ja chciałbym dokładnie takie same... Jak sobie przypomnę coś więcej to napiszę.
Siema. Mam do was prośbę. Kiedy wyszło GTA3, w gazetach było pełno informacji i róznych pierdół o nim. O jedną taką "pierdołę" własnie pytam z nadzieją, że ktoś z was jest w jej posiadaniu :P Chodzi mi o mapy Liberty City, które były w gazecie dla graczy - Click! (pamiętam, że wtedy kupiłem gazetę z uwagi na te mapy). Niestety dzisiaj nie mogę jej nigdzie znaleźć. Albo ją dałem do spalenia, albo komuś pożyczyłem i zapomniałem się upomnieć... Jeśli ktoś z was jest w posiadaniu tego numeru (to było gdzieś w 2001-2002) i ma dostęp do skanera, to byłbym ogromnie wdzięczny za umieszczenie tutaj skanów.
Mogą być, ale oddzielnie dla każdej części. Dobre by było, jeśli wyniki pojawiałyby się raz na miesiąc i każdy user w tym czasie mógłby oddać 3/4 screeny z każdej części.
/coś mi się wydaje, że nikomu ię nie spodoba mój pomysł ;P/
Ja nie sądzę, że jest za późno, bo osobiście najczęściej wracam do GTA3 spośród wszystkich GTA. Dla takich maniaków Liberty City jak ja ten temat jest bardzo ciekawy i cieszy mnie to, że nie jestem sam :P Poza tym, w końcu jest temat w którym mogę się chwalić swoimi odkryciami w mojej ulubionej gierce :*
Lol... ale downy, uwierzyli ci... Znam LC prawie jak wlasną kieszeń i nie potrafię zrozumiec jak można uwierzyć w to co im pokazałeś...
+++ EDIT (02.02.2007 16:40):
Aha. I jeszcze mój, osobiście przeze mnie znaleziony bug (bug to może za dużo powiedziane - poprostu luka w grze). Wydaje mi się że ja to odkryłem, bo wcześniej nigdzie nie widziałem informacji o TAJEMNICZYM PRZENIKNIĘCIU :P Jeśli jednak ktoś przede mną to odkrył, to przepraszam.
Ale do rzeczy. Żeby przeniknąć przez ścianę z filmiku musicie do niej podejść w dokładnie tym samym miejscu, które przedstawia film. Gdy już to zrobicie, zacznijcie biec - powinniście się znaleźć w miejscu bez wyjścia, a jedynie z dwoma korytarzami, ktorymi możecie spaść niżej :P ENJOY!
Ja właśnie idę sobie popykać po 5 miesięcznej przerwie ^^ Może przejdę nawet 3 raz na 100%, bo za kazdym razem jak to zrobię to zapominam sobie nagrać save'a na płytkę... Oczywiście uważam 3 część za klasykę i najlepszy produkt Rockstara jesli chodzi o klimat i to coś co powoduje, że większość z wypowiadających się w tym topicu wraca do Liberty co kilka miesięcy lub nawet gra w nie co weekend To co mi się najbardziej w tej grze podoba to panujący wszędzie syf, ciemna kolorystyka, wspaniała mgła no i oczywiście M16 Największą wadą gry jest brak motorów i helikopterów, co czyniłoby ją absolutnei najlepszą częścią pod względem rozgrywki. No... może jednak wiekszą wadą jest tutaj sterowanie ambulansem, bo przez to musiałem przechodzić misję sanitariusza ponad 5 razy ;/ Po za tym kocham kręcić filmy w GTA3 i co jakiś czas coś tam wymontuję :P no więc brykam zaszaleć w "miescie wolności" cya!
Moja ulubiona piosenka z VC. Wg mnie najlepiej oddaje klimat. A jeśli chodzi o radio, które najlepiej oddaje klimat gry, to moim typem jest bezapelacyjnie WAVE. Swoją drogą, to chyba sobie zaraz zainstaluję i przejdę kolejny raz gierkę Bo już chyba z 5 miesięcy jej nie wlączłem...
+++ EDIT (28.01.2007 17:00):
CarlSA napisał: Który utwór według was najlepiej oddaje klimat Vice City?? Według mnie to jest Ten
Po jego przesłuchaniu stwierdzam, że mi kompletnie z głowy wyleciał! Oczywiście ten utwór jest u mnie na 2 miejscu spośród piosenek w VC :>
Ostatnie na pewno nie jest prawdziwe, bo do zamieszczenia tego w gazecie są potrzebne dwa debile ;/ Jeden, żeby takie coś napisać, a drugi, żeby takie cos do gazety wpuścić...