Lol... ale downy, uwierzyli ci... Znam LC prawie jak wlasną kieszeń i nie potrafię zrozumiec jak można uwierzyć w to co im pokazałeś...
+++ EDIT (02.02.2007 16:40):
Aha. I jeszcze mój, osobiście przeze mnie znaleziony bug (bug to może za dużo powiedziane - poprostu luka w grze). Wydaje mi się że ja to odkryłem, bo wcześniej nigdzie nie widziałem informacji o TAJEMNICZYM PRZENIKNIĘCIU :P Jeśli jednak ktoś przede mną to odkrył, to przepraszam.
Ale do rzeczy. Żeby przeniknąć przez ścianę z filmiku musicie do niej podejść w dokładnie tym samym miejscu, które przedstawia film. Gdy już to zrobicie, zacznijcie biec - powinniście się znaleźć w miejscu bez wyjścia, a jedynie z dwoma korytarzami, ktorymi możecie spaść niżej :P ENJOY!
Heh w gta3 jest masa, jak ja to określam "miękkich tekstur" np. Ja sam znalazłem dziurę w mapie, biegnąc koło ogrodzenia w dokach portland, poprostu jest dziura i sapadasz pod mapę. Jeszcze znalazłem kilka podobnych, nagrałbym tylko że nie mam gta3 i frapsa zainstalowanego teraz...
Ja nie sądzę, że jest za późno, bo osobiście najczęściej wracam do GTA3 spośród wszystkich GTA. Dla takich maniaków Liberty City jak ja ten temat jest bardzo ciekawy i cieszy mnie to, że nie jestem sam :P Poza tym, w końcu jest temat w którym mogę się chwalić swoimi odkryciami w mojej ulubionej gierce :*
E tam do Ghost Town to można most pobrać... A dla początkujących to w Ghost Town bzł ten filmik początkowy... pojedzcie i sami zobaczcie co to za bank... Ale to tylko same texturz, i tylko ten bank troche nie texturowny...a przez reszte można przenikać
lol czy wy w ogole znacie regulamin? napisane w nim jest ze nie wolno odswiezac starych tematow nic nie wnoszac do dyskusji. moderatorzy mogliby zostac zastapieni gotowym skryptem ktory banowalby kazdego odswiezajacego temat bez wzgledu na to czy napisal cos odkrywczego czy tez jakies glupoty. tylko ze moderatorzy jako ludzie zostali wyposazeni w logiczne myslenie i zdolnosc do oceniania sytuacji, przynajmniej powinni, lecz widze ze moderatorzy na gtg dzialaja niczym bezmyslne maszyny...