W tym temacie możemy mówić o naszych różnych znaleziskach, eastereggach itp. Ja zacznę.
A więc to tak. Jade sobie W GTA3 Patriotem i jade sobie w boczną uliczkę przy dokach i patrze a za pewnym budynkiem jest tunel. Wchodze do tego tunelu ide ide i ide. Aż nagle pokazały mi się sylwetki 4 osób. Wyjmuje shotguna na wszelki wypadek i ide w ich strone. Zachowują się spokojnie, aż za spokojnie, mają koktajle mołotowa i stoją w kółku a w środku tego koła jest paczka. Na dowód daje screena.
Zabiłem ich wszystkich, nie stanowili oporu. W sumie ciekawy easter egg. Ale zadziwiło mnie to, że jak przechodziłem GTA3 kilka lat temu to nie stali tak O_O Zdażyło wam się już kiedyś coś takiego? Dyskusja. (tylko nie nabijać -_-)
o kurde niespodziewałe msię takiego tematu po tobie xD
stare jak świat xDD
ja raz miałem. że po przejściu całej gry skapnołem się, że jest w gta3 takie jak w reszcie gta. że samochody z listy trzeba zawieść do kolesia
Cytat: a tak btw to był ktoś z was w ghost town ??
sry. z gta 3 to ja znalazłem taki easter egg. bawiłem się kodami do zmiany postaciami. i raz zmieniło mi na taką starszą babulke. podjarałem się, więc ide.i chciałem udeżyć gościa, a ta babka, !! ***ała z obrotu mu prosto w morde.
ale trzeba zrobić tak. najpier udeżyć w biegu. potem stanąć i jak sie udezy to ona nie walnie pięścią tylko zrobi obrót. spróbujcie
1. Tylko po co tyle dymu? Ja tylko wzmiankowałem :P
2. Dostałem się do tego tematu ze strony głównej... myślałem, że triki i manualne to ogólne forum (sorka, ale nowych ustawień for nie znam) :D
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Co do miasta duchów, to można tam wejść na inny sposób. Instalujemy GTA Vice City. Ściągamy mod z GTAForums GTA Liberty City. Instalujemy go. Zdobywamy śmigłowiec/spawnujemy i ta da o wiele lepszy efekt. Polecam
Cytat: a tak btw to był ktoś z was w ghost town ??
Ja byłem :P
Cytat: "latając" dodo.
tym gównem sie nie da latać
No to się bardzo mylisz, zdziwiłbyś się gdybyś zobaczył co można nim robić, imo lepiej się tym dodo lata niż tym z VC :P
W sumie to jest masa easter eggs'ów np. z napisem w garażu na staunton, plakaty w metrze, w misjach(np, ta w marko's bistro gdy wybucha autko, a obok plakacik "eat till you explode") tylko że wiekszość tych śmieszniejszych i ciekawszych bugów znają tylko fanatycy GTA3, dużo ciekawych rzeczy można się w MTA dowiedzieć :P
mtz strikes back: uzywaj tagów do oznaczania linkow : O
O tych bezdomnych to ja wiedziałem, ale o tym bugu, który dałeś w filmiku to pierwsze widzę. A w mieście duchów nie byłem, ale gram teraz od nowa w GTA III to tylko odblokuję trzecią wyspę i zobaczę.