Siema. Mam do was prośbę. Kiedy wyszło GTA3, w gazetach było pełno informacji i róznych pierdół o nim. O jedną taką "pierdołę" własnie pytam z nadzieją, że ktoś z was jest w jej posiadaniu :P Chodzi mi o mapy Liberty City, które były w gazecie dla graczy - Click! (pamiętam, że wtedy kupiłem gazetę z uwagi na te mapy). Niestety dzisiaj nie mogę jej nigdzie znaleźć. Albo ją dałem do spalenia, albo komuś pożyczyłem i zapomniałem się upomnieć... Jeśli ktoś z was jest w posiadaniu tego numeru (to było gdzieś w 2001-2002) i ma dostęp do skanera, to byłbym ogromnie wdzięczny za umieszczenie tutaj skanów.
No mapy wyglądały tak, jakby były wykonane przez satelitę, ważniejsze miejsca i budynki były zaznaczone białymi kółkami. Jedna mapa była na jednej stronie formatu A4 (lub podobnego). Hmmm... co jeszcze?.... O! były też zaznaczone terytoria gangów w każdej dzielnicy, za pomocą ich log (?:P). W tym problem, że ja chciałbym dokładnie takie same... Jak sobie przypomnę coś więcej to napiszę.
rp: 8322 skąd: England
lol... przeca to są skany oryginalnej mapy dołączonej do GTA3 tylko podzielone na trzy części i lekko obrobione... ale problem, żeby taką mapę znaleźć xD brecht...