Chciałbym kupić aparat cyfrowy. Problem w tym, że nie wiem jaki wybrać. Na aparat chciałbym wydać max. 1100zł z wszystkimi rzeczami niezbędnymi do aparatu. Co wy polecacie? Proszę o rozsądne uwagi i propozycje.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Ja polecam wejście na IN4.pl założenie tematu w dziale Hardware, bądź odwiedzenie benchmark.pl i minirecenzji aparatów cyfrowych tutaj Tutaj masz top 10 aparatów cyfrowychl, a tutajTest dwóch aparatów do 1500zł
Nie lepiej było odrazu założyć temat na jakimś forum tematycznym? Dzisiaj non stop spotykam ludzi, ktorzy myślą dopiero jak cos zrobią...
Dodatkowo, osobiście, byłbym pewniejszy, że osoba, która się wypowiada wie co mówi, gdybym założył podobny temat właśnie na tematycznym forum. Zresztą, róbta co chceta, żeby tylko potem nie było płaczu, że ktoś "pewny" polecił wam jakiś szajs :P
Ja polecam Nicona L5 jest dobry i tani do 1000zł.
7.2mln pixeli
6x zoom optyczny
5x zoom cyfrowy
VR - stabilizator obrazu(można robić zdjęcia podczas ruchu)
no i opcja makro!(można robić zdjęcia od 4cm!!!)
Naprawdę polecam ten aparat ma pełno bajerów no i firma też się liczy wkońcu to NICON.
Ja też polecam Nikon Coolpix L5, kosztuje 850 zł, jestem jego posiadaczem i jestem zadowolony. Funkcje to co wymienił wani, programy tematyczne (np. wnętrza, zdjęcia pod słońca, panorama, krajobrz itd.)
Obecnie forum przegląda 290 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 290 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami