Polecam moją nową stronkę www.gtaextreme.org. Znajduje się tam wsystko co dotyczy GTA. Stronka ma dopiero 4 dni więc prosze nie miec pretensji do jakiś błędów
żal mi Ciebie beni. Naucz się czegoś oprócz ctrl+a, ctrl+c i ctrl+v... newsy kopiowane z gtam i gtg. Ech, masz z tego satysfakcję? Trochę własnej inicjatywy...
Najważniejsze... TYLKO NIE PHP-FUSION! Już tysiące stron jest opartych na tym systemie, nie lepiej wymyśleć cos nowego, innowacyjnego? Już kilka takich stron widziałem opartych na php-fusion, jak nie zrobisz swojego systemu lub nie kupisz jakiegos i porzadnego layoutu nie zrobisz to sory ale ta strona nie ma przyszłości...
rp: 8322 skąd: England
omg zlitujcie się nad nim... gościu wyraźnie chce jakąś inicjatywę podjąć (coś czego wiele ludzi nie wykonuje tak naprawdę a zaledwie o tym myśli). Dopiero zaczął i prawie nic nie ma ale to się zapewne zmieni, bo myślę, że nie zabraknie mu zapału. Musimy pamiętać, że strona jest dopiero w fazie początkowej, chociaż być może złym pomysłem było tutaj ją do oceny dać skoro jest tak potwornie, tragicznie beznadziejna... ale trzymam kciuki.
beni ja mam strone o GTA juz od ponad 2 miesiecy i jak bys chcial wiedziec moja strona to "GTA Extreme" wiec musisz zmienic nazwe bo ja pierwszy ją wymysliłem jak bys byl mniej ułomny to bys wpisal w google "gta extreme" i bys widzial ze taka strona o tej nazwie juz istnieje
+++ EDIT (22.04.2007 00:08):
beni napisz do mnie na gg 6359375 mam dla ciebie bardzo dobra propozycje nie do odrzucenia i ja i ty bedziemy zadowoleni
dzięki za uwagi przydały się. Zmieniłem theme czy jest teraz lepiej?
+++ EDIT (23.04.2007 16:10):
beni ja mam strone o GTA juz od ponad 2 miesiecy i jak bys chcial wiedziec moja strona to "GTA Extreme" wiec musisz zmienic nazwe bo ja pierwszy ją wymysliłem jak bys byl mniej ułomny to bys wpisal w google "gta extreme" i bys widzial ze taka strona o tej nazwie juz istnieje
Sorki, ale nikt nie zakazał używania tej samej nazwy, i odpier... sie wreszczie ode mnie, bo chyba jedyny w na świecie masz pretensje o takie gówno.
Obecnie forum przegląda 224 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 224 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami