Przejdzmy do rzeczy - czy wam też isę wydaje, że coś jest nie ten tego mędzy Vicem w VC, a tym z VCS ? czy to aby napewno Victor występował w intrze Vice City ? kto grał pewnie zauważył, że po pierwsze wygląd się w ogóle nie zgadza, a po drugie charakter - mimo iż wymówił bodajrze 2 kwestie widać wielką róznice między bohaterem najnowszego GTA. Moim zdaniem ZERO podobieństwa, R* potwierdziło, że to ten sam Vance z intra VC ? nutruje mnie ten temat, bo coś tu jest po prostu nie tak ;P co wy na ten temat myślicie ?
PS. Czy dobrze zrozumiałem, że Lance i Victor mają jeszcze jednego brata ? grałem trochę nietrzezwo i nie kumałem za dobrze, ale cos tam Vic gadał ;-)
a jakie podobienstwo z tonim z 3 i LCs? W VCS Vic potrzebował kasy dla brata Pete Vance i w VCS właśnie stał się baronem swego gangu. Dwa lata mineły i już nie musiał zbierać kasy na brata więc zajął się własną kasą i pewnie tak mu się robiło.
Między Tonim jest ogromne podobieństwo - gość po prostu zgrubł cp jest normalnym zjawiskiem, mordę ma jednak tą samą :| Vic nie jest podobny, wydaje mi się to conajmniej dziwne.
Wygląd -> zauwazcie, ze na początku VCS jest żołnierzem, więc i włosy ma ścięte jak żołnierz. Po akcji VCS nie miał nic do roboty, więc się rozleniwił, zapuścił włosy itp.
Co do głosu Victora z VC: gdzies trafilem na jedyną słuszną teorię -> udawał akcent dla zmyłki, bo wszyscy myśleli, że Vance'owie już się wycofali z interesu. Prawdopodobnie nawet Diaz wysłał swoich ludzi do portu, nie wiedząc, że to Vica sprzątną.
W całej serii GTA nic nie jest Perfect. Spójrzmy też na Phila Cassidiego (jak źle napisałem nazwisko to sory), w pierwszej chwili wogóle go nie poznałem grając w VCS. W Vice City miał iny fryz, ciuchy i wogóle...
ale panooowie , co to za dyskusja , jaka jest różnica pomięcy Philem z Vice city a z GTA 3 , jak wygląda Antonio C. w LCS a w GTA 3, gdy R* pracowal nad Vice city nie myśleli że kiedykolwiek zrobią VCS i zrobili Victora poprostu byle jak , byle był
rp: 20840 skąd: Vice City
karl napisał: W całej serii GTA nic nie jest Perfect. Spójrzmy też na Phila Cassidiego (jak źle napisałem nazwisko to sory), w pierwszej chwili wogóle go nie poznałem grając w VCS. W Vice City miał iny fryz, ciuchy i wogóle...
A ja jakoś go poznałem i to dobrze ;C
yrpen napisał: Przez dwa lata transformował w inną postać ? ciekawe ;]
Porównaj sobie niemowlaka jedno miesięcznego z dwu letnim dzieckiem różnica jest ;]