Między Tonim jest ogromne podobieństwo - gość po prostu zgrubł cp jest normalnym zjawiskiem, mordę ma jednak tą samą :| Vic nie jest podobny, wydaje mi się to conajmniej dziwne.
Przejdzmy do rzeczy - czy wam też isę wydaje, że coś jest nie ten tego mędzy Vicem w VC, a tym z VCS ? czy to aby napewno Victor występował w intrze Vice City ? kto grał pewnie zauważył, że po pierwsze wygląd się w ogóle nie zgadza, a po drugie charakter - mimo iż wymówił bodajrze 2 kwestie widać wielką róznice między bohaterem najnowszego GTA. Moim zdaniem ZERO podobieństwa, R* potwierdziło, że to ten sam Vance z intra VC ? nutruje mnie ten temat, bo coś tu jest po prostu nie tak ;P co wy na ten temat myślicie ?
PS. Czy dobrze zrozumiałem, że Lance i Victor mają jeszcze jednego brata ? grałem trochę nietrzezwo i nie kumałem za dobrze, ale cos tam Vic gadał ;-)
Dobra, nic nie działa. Co do sterków idt - nie jestem newbie w tych rzeczach, zanim zapytałem przeinstalowałem grę, DirectX'a, stery na nowsze/starsze.
Witam serdecznie. Po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do GTA 3 i mam dość duży problem - gra zacina i to dosyć mocno. Zaraz po załadowaniu rwie bardzo mocno, potem się trochę poprawia ale nadal chodzi znacznie gorzej NIZ KIEDYŚ. Gra zawsze chodziła dobrze w rozdziałce 1204x728, czasem zwalniała, ale nigdy nie zacinała. Ma to jakiś związek z dzwiękiem:
Gra domyślnie ustawia w dzwięku RAD GAME TOOLS RSX 3D AUDIO - z taką opcją nie da sie w ogóle grać, bo tnie co sekudne, dosłownie ! lepiej, tak jak teraz chodzi na opcji D3SOUND3D SOFTWARE EMULATION. I tu kolejny zgrzyt - nigdy mi nie przycinało na tej domyślnej opcji inne nic nie poprawiają.
Mój sprzęt jest przestarzały, ale powtarzam, że kiedyś grałem normalnie - dodam, że VICE CITY chodzi super, tak jak kiedyś.
Celeron 2,2Ghz, 640mb ram i GF4 MX. W sumie konfiguracja raczej potrzebna nie jest, proszę o powstrzymanie odpowiedzi - za słaby sprzęt :|
Czy ktoś miał podobny problem ? moze wie jak go rozwiązać, bardzo proszę o pomoc.