rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
A mianowicie tak po zmianie płyty głównej zaczeły się jaja z usb. Klawiatura chodzi co 2 uruchomienie kompac ( nie restart ani reset) drukarka niema połączenia chociaż stery są z wczoraj komp zdeczka wariuje z klawiaturą to niepowinno być problemów bo w biosie jest ustawione że powinno czytać ją. A najciekawsze jest to że internet jest pod usb i chodzi normalnie. Jestem zdesperowany ludzie pomocy
Jak myslicie reinstall wina coś pomoże ?? bo po wizycie w zserwisie i po zmianie płyty głównej win niebył reistalowany co mnie zdziwiło. Win niebył ruszany od sierpnia 2003 jedynie sp2 został zainstalowany w serwisie
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Jak przypuszczam Win XP ? Szanujący się użytkownik windy formatuje ją po 2-3 miesiącach, a zapalony maniak po miesiącu. Podaj dokładny model nowej płyty głównej.
Mam to samo na starym kompie(kupiłem nową płyte główną-szit) i mi klawiatura czasem nie dziala przy wlączeniu, musze restartowac PC. Lecz moja klawiatura nie jest podłączona do USB tylko do normalnego gniazda.
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Mumol napisał: Mam to samo na starym kompie(kupiłem nową płyte główną-szit) i mi klawiatura czasem nie dziala przy wlączeniu, musze restartowac PC. Lecz moja klawiatura nie jest podłączona do USB tylko do normalnego gniazda.
To po co ten post? Mówimy tu o USB, to trochę inna rzecz niż "zwykłe gniazdo" :X
"zwykłe gniazdo" czyt. -> ps2 błysnąłem.
tmster: zrób formata, "powinno pomóc". w sumie dziwie się że nie łazi, ale brak formata po wymianie tak ważnego komponentu jak płyta główna, mógł doprowadzić do sytuacji w której po prostu windzior nie wie ocb. dla windy widocznie najlepiej jest gdy cały czas pracuje pod sprzętem na którym została zainstalowana. cóż, ten typ już tak ma.
rp: 20851 skąd: Vice City
Szczawik napisał: Jak przypuszczam Win XP ? Szanujący się użytkownik windy formatuje ją po 2-3 miesiącach, a zapalony maniak po miesiącu. Podaj dokładny model nowej płyty głównej.
rp: 5557 skąd: Kraków
pips to pobiles chyba rekord , ja nie formatowałem 3 lata i pewnego pięknego wieczoru szukałem coś na temat prawa jazdy (jak jeszcze zdawałem) i wszedłem w pewną stronkę i zainstalował mi się spy sheriff - największy syf w sieci , wszystko straciłem na dyskach , teraz jestem już po formacie z rok... na razie spokój ->odpukupać
Obecnie forum przegląda 282 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 282 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami