rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Lothronik postarajcie się zrobić te odcinki jak najszybciej plz. Strasznie wzruszyła mnie scena jak morderca przyjerzdża po matkę, aż mi się płakać chciało . Błagam zróbcie coś żeby okazało się że matka żyje
(tak w ogóle to jest program umożliwiający lepsze kręcenie filmów tj. dobieranie aktorów, ich animacje itp)
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Nie no chłopaki, tego serialu dopiero jest 4 odcinki i to bardzo krótkie. Gdy zaczęło robić się cieawie produkcja stanęła. Postarajcie się jeszcze zrobić odcinki na tych feriach a nie dopiero w marcu.
To, że jest produkowany długo (jeśli naprawdę jest), to oznacza, że twórca chce go dopracować. Zespół nagrywający album też nagrywa długo, bo chce go dopieścić. Nie poganiajcie, to na pewno będzie dobrze.
Sorry ze reaktywuje temat ale z tego co zrozumialem w tym temacie to 5 czesc Hitlist miala powstac najpozniej w marcu, natomiast mamy maj ^^. Wiec mam pytanie do tworcow czy prace zostaly zawieszone czy po prostu nie skonczyliscie jeszcze odcinka (obejrzalem dzis cala serie i ciekawi mnie co bedzie dalej)??
BTW pojekiwania mtz'a w drugim epizodzie byly najlepsze xDDD
Obecnie forum przegląda 154 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 154 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami