Data: (przepraszam, że tak w tygodniu, ale w weekend nie ma 3 ziomków z podstawowego od nas) więc Czwartek 19.10.2006 godzina 20.00.
1. Runda Obrzyny
2. Runda MP5
3. Runda Obrzyny
Najważniejsza zasada gramy bez dachów. Po za tym oczywiście bez DB i bez Cheatowania (pisze tylko z przyzwyczajenia wiem, że nikt z nas cheatów nie używa)
Możemy grać na waszym serwerze. Walki będą odbywać się w pier69 jak to zwykle się dzieje. To tyle.
rp: 8322 skąd: England
ja moge grac (tyle ze najlepszy w obrzynach nie jestem...)
ale jesli RSAH bedzie przegrywalo (moze jakims cudem tak bedzie) to chcialbym zeby atmosfera byla el0 (nerwy nerwami ale bez przesady). tak samo jesli to my bedziemy przegrywali...
luzik el0 pr0 klanowka ku*wa ma byc xD
JezeLi RSAH teraz Przegra to PeLny szacunek dla GTG i to bedzie jednoznaczne z tym z jestescie Naprawde lepsi odnas !!! I jak RSAH przegra to juz sie nie bedzie o co klucic no chyba ze podaczas Spara zostana złamane zasady regulaminu !!! Dobrze by było gdyby Atmosfera ze 14.10.06 sie nie powturzyła i był pełny profesionaLizm
Cytat: JezeLi RSAH teraz Przegra to PeLny szacunek dla GTG i to bedzie jednoznaczne z tym z jestescie Naprawde lepsi odnas !!! I jak RSAH przegra to juz sie nie bedzie o co klucic no chyba ze podaczas Spara zostana złamane zasady regulaminu !!! Dobrze by było gdyby Atmosfera ze 14.10.06 sie nie powturzyła i był pełny profesionaLizm
rp: 8322 skąd: England
oj SteveO, SteveO... tacy pewni jestescie a wygraliscie jednym punktem (carkillem btw.) ... nie wymiatacie wcale (w stosunku do nas) Sawn-Off'ami i to za pewne bedzie zaciety pojedynek a nie jakies tam "hop-siup"... :)
Hm..... piotr_mur my jesteśmy pewni siebie??? Przecież to ty napisałeś, że wy wymiatacie itd.. I gwarantuje ci, że RSAH zrobi wszystko żebyście nie skończyli tej klanówki jako zwycięscy. Możecie być pewni, że wygra lepszy. A kto nim będzie przekonamy się w czwartek na serverze.
Obecnie forum przegląda 287 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 287 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami