Daje wam pod odstrzał nową odsłonę Need For Speed: Center Garage (version 4) ;P Oceniajcie.
Odrazu dam pare wyjaśnień. Taaak sklep podejrzałem z kochanego GTG (sdr pozwolił, pokazac archiwum?) Garaż nasz pomysł!! (przez tydzine dodaje się garaże przez następny ocenia się i pod koniec 2 tygodnia wygrywa najlepszy) No i co jeszcze? Chyba nic. Oceniajcie
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
engine może być lae stronka jakoś tak haotycznie zrobiona układ strony troche mi nieleży
a tak na marginesie jak się robi takie zdjęcia http://nfscg.info/images/nfscg3.jpg
rp: 13493 skąd: Kraków
dzięki bim (mi też wyślij ten program: sicko.maciek@gmail.com ;D) bardzo mi się podoba theme v.2 da się jakoś zrobić by jak wchodze na NFSCG domyślnie on mi się włączał?
Układ obsysa kompletnie - miało być pr0-portalowo, a wyszło lipnie i chaotycznie, ot co. Z grafiką podobnie, jedyny jej plus to to, że w miarę szybko się ładuje.
Co to ja miałem jeszcze dodać... a, wiem, zmieńcie nazwę na bardziej polską, bo ta 'yngielska' jest niepoprawna i nielogiczna.
szczerze? masakra ciężko się połapać gdzie co jest, za dużo kolumn (!!). te 3 po lewej takie ściśnięte (treść wjeżdża na obramowanie), a po prawej (główna kolumna) ma tyle miejsca nie wykorzystanego. poprzednia wersja naprawdę była o niebo lepsza. między tabelami komentarzy brakuje odstępów, rozmiary czcionek są w niektórych miejscach nieokreślone...
xD Stronka nawet nawet nawet ładna."BUT" niepodoba mi się rozmieszczenie tych kolumn działów,i przez to niemoge się połapać co jest gdzie 0_o
A i te literki mogłby być bardziej wyraziste ,czytelne.
(Wszyscy tak potobie jadą,ale ja powiem żę chciałbym takie coś stworzyć xD ,jak narazie to jest nieosiągalne ....)
Ocena: 5/10 :*
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
"O_O" to co najbardziej na stronach lubie to ład i porządek a tutaj tego brakuje... no cóż trzeba to jakoś poukładać, proponuje klanyczne rozmieszczenie kolumn.
bim napisał: @sdr nierozumiem? Mi na operze dobrze działa :|
a czy ja mowie ze cos mi niedziala? te najbardziej rażące niedociągnięcia udało mi się wcisnać na screena ;] i je powinienes poprawic. tego z css'em moze nie widzisz bo jestes pewnie zalogowany :p pzdr
rp: 18079 skąd: Vice City
Heh, coś mi wasze wypowiedzi przypominają narzekania na 5.tą wersję GTG ;P Też woleliście GTG4 które miało klasyczny i prawie identyczny układ, jaki ma GTAgaming.
Obecnie forum przegląda 247 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 247 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami