hm, to i ja podłączę się z pytaniem, bo nie ma sensu zakładać drugiego wątku - czy ps3 jest kompatybilne wstecz, tak jak ps2, czy może chodzą na niej tylko next-genowe gry?
Układ obsysa kompletnie - miało być pr0-portalowo, a wyszło lipnie i chaotycznie, ot co. Z grafiką podobnie, jedyny jej plus to to, że w miarę szybko się ładuje.
Co to ja miałem jeszcze dodać... a, wiem, zmieńcie nazwę na bardziej polską, bo ta 'yngielska' jest niepoprawna i nielogiczna.
Niby wszystko fajnie, pr0 i kul, ale tak jak powiedział cubus design kuleje - i to nawet bardziej niż kuleje; w tym wypadku layout to poprostu duży placek szarego koloru o bijącym po oczach kolorze tekstu i pustawym logo (minimalizm to nie tutaj...).
CMS'a nie oceniam, bo nie znam się na tym, ale usuń łaskawie znaczek zgodności z XHTML 1.0, bo po wejściu do referki, jak byk wyświetla: 'This page is not Valid XHTML 1.0 Strict!'.
Wracając do pojedynku pad vs. klawiatura + mysz. Miałem PSX przez jakieś 3 lata, i powiem szczerze - na padzie grało się dobrze, ale w Crasha Bandicota czy Gran Turismo; Hidden & Dangerous albo Panzer General były na padzie kompletnie niegrywalne i sam do dziś zastanawiam się jak ludzie w to grają.
to i ja się pochwalę ;p
do szkoły chodziły ze mną dwie panny o dosć obcesowych nazwiskach: Ruchniewicz i Ocipka.
jeśli o tą drugą chodzi, to dość powszechnie słyszane na korytarzu było: 'oo, cipka' ;). Teraz, w gim., już się tego tak często nie słyszy - ludzie trochę zmądrzeli i obiekcje na temat nazwisk zachowują dla siebie ;d