Mi osobiście sienie podoba! Zero grafiki według mnie wszędzie widzę to samo!! Denerwuje mnie wszędzie czarny! A poco wogóle robić stronę o GTA skoro w sieci jest tego multum i raczej już masz nikłe szanse na wybicie się, znam to z własnego doświadczena bo to ja byłem aytorem www.o-g-f.tk jednak strona już nie istnieje! Cięzko nam było sie wybić, ale jakoś szło! Może tobie się uda jak namuwisz jakoś sdr (gtathegame), albo banana(gtareview) na wymiane buttonów, ponieważ to obecnie chyba najlepsze nie oficjalne strony o gta;p
A przy okazji zapraszam na jjj.asfpt.vasb edit by Toni: Zaszyfrowałem, coby reklamy nie robić tam, gdzie niepotrzebna... Każdy ciekawy wystarczy, że wejdzie tutaj, wklei ten kod oraz wybierze 'Dekodowanie' i 'Wykonaj'. Pzdr
falek jak bym miał ci pokazać ile stron ma taki masek nad logiem jak gtar_ to by ci transferu na necie brakło. A co do mpojego migającego nicka też mnie denerwóje, ale nie mma czasu zrobić sobie nowy :P
Obecnie forum przegląda 295 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 295 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami