Tak. A szczególnie nasze, dlatego postanowiłem wprowadzić na nim kilka zmian. I tu prośba do Was: piszcie czego brakuje, jakie przydatne funkcjonalności spotykacie gdzie indziej, a tu ich nie ma; może coś jest zbędne (w to akurat wątpię bo forum jest mocno okrojone )? Zaproponowane zmiany o ile je zaakceptuję, zostaną wprowadzone w życie gdzieś w pierwszej połowie września. Możecie też wytykać ew. błędy - o problemie przeczytanych/nie przeczytanych postów juz wiem i poprawię, a więc tego proszę nie zgłaszać.
rp: 21709 skąd: Warszawa
no wiec tak,
po pierwsze miales zniknac,
po drugie jest problem z przecztany... ups...
po trzecie hm... przede wszystkim fora na hasla (np. forum klanowe czy forum dla adminow i redakcji gtg),
po czwarte obowiazkowo funkcja SPOILER! ktora zakrywa dany fragment tekstu i jest on widoczny dopiero po zaznaczeniu (przyda sie chociazby po premierze VCS/gta4),
po dziewiąte - jak cos wymysle to dopisze, pa :*
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
no to treraz ja
to może ograniczenia w dostępie dla nowych userów np kategoria dostępna dla zalogowanych lub od iluś tam postów
a i jeszcze śledzenie tematów że dostajesz e maila z powiadomieniem o wiadomości
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
i jaeszcze jedno przydała by się taka ranga jak pryjaciel strony który naforum może edytować wpisy ale ich nekasuje jest prawie jak moderator ale macmniejsze uprawnienia bo niemoże zamykać tematów ani usuwać postów .
Forum gtg jest fajne ale takie zmiany niepogorszyły by go
Wiekszosc fajnych opcji wymienil pokemon, ja dodam tylko, ze pomysl z przyjacielem stronz ssie zdeka - A nawet jesli, to przyjaciela dostaje sie za np 500 postow.
Moim zdaniem za małe są avatary. Powinno być 70x70.
Drugą sprawą jest to że brakuje legendy tych gwiazdek nad avatarem, ocb?
Potrzebna jest też opcja dużych liter w nicku.
Wiadomość w jakim temacie się i co robi user jakieśtamniewiem.
A na koniec nowe eeee? tzn. ja nie wiem jak to się nazywa, bo jak są żołte kartki, to jest nowa, białe - przeczytane, kłutka - zakłutkowane. i nowe heh, tak by ssię przydały.
A oprucz tego powinien pod avatarem być wyświetlany wiek?
Rozmiar Avków powinien zostać zwiększony do 100x100
tak jak Lothronik porpsilbym o opcje SPOILER!
No i ta ranga Przyjaciel Strony... najlepiej zeby można ją było dostać za jakieś specialne zaslugi dla strony ;), naprzyklad napisanie jakiejs zapowiedzi,,, czy cos takiego(tego minimum 4!)albo np szczegolowa solucje(uwzglednione przejscie na 100%! Tego tylko jedna sztuke ;p)
rp: 18079 skąd: Vice City
Ja powielę swój pomysł nad opcją "Pomógł" znaną z phpbb by przemo. Jeśli dany użytkownik kliknie w odpowiedzi drugiego: Pomógł, to ten drugi użytkownik otrzyma określoną liczbę pieniędzy (pomysł z GTA Vice City z pomocy policjantowi w pomaganiu łapania przestępców ;P ), a także dopiskę w profilu: pomógł 1, 2, 3 razy itd.
temat stary, ale muszę o coś zapytać. od czego powinna zależeć ranga (te 'asshole' i gwiazdki :>)?
tak jak do tej pory, od ilości $$
czy tak jak na innych forach, od ilości napisanych postów?
to pytanie powinno tu paść już dawno temu, ale pikacz myślał że jak jestem na zesłaniu to może olać moje życzenia specjalne wracam wkrótce, wracam z nowym forum, wracam... na chwilę.
rp: 13493 skąd: Kraków
ja jestem żeby te rangi były zależne od ilości napisanych postów. bo jeśli by zależała od $$ to ja bym na przykład sobie kupił blogi max i by mi ranga spadła.