rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Właśnie o jest lepsze Idealna gra GTA 3, czy GTA LCS w którą niestety nie grałem. Mam tu na myśli wersje PS2. Chodzi mi przedewszystkim o Grafę, Klimat, Miasto, Fabułę.
rp: 18079 skąd: Vice City
W GTA LCS osobiście nie miałem okazji grać, choć zachęca mnie do zagrania w nią, sama grafika w porównaniu z gta3...
Sam oczywiście nie wskażę faworyta, lecz podam inną wersję GTA, która może w mniejszym stopniu zastąpić GTA3 i GTA LCS...
chodzi mi tutaj rzecz jasna o mod do GTA Vice City, o nazwie:
GTA:LC
Nie będe się rozpisywał na jej temat, gdy już kiedyś zakładałem temat, gdzie prezentowałem własną modyfikację tego modu...
Ale to już właściwie jest inna "bajka" ;P
Ja też koffam wszystkie GTA ale...VC...VCS... do rzeczy:
Wszystkie części GTA są wyjątkowe i we wszystkich nowszych jest coś nowego, ja tam lubie LCS i trojke tak samo i wszystkie GTA tak samo lubie z wyjatkiem do vc do ktorego mam sympatie xD
Porównałem obie gierki (GTA III w domku a LCS w sklepiku ^^). I pozostaję przy old school'u czyli GTA III i jego niesamowitym klimacie , który aż bije podczas każdej sekundy przemierzania LC ^_-
Obecnie forum przegląda 317 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 317 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami