sicko napisał: będzie raczej. fajnie by było Cataliną zagrać : )
Pewnie,że fajnie by było :D
+++ EDIT (31.10.2006 20:31):
PS.Co do tego (sterowania zenska postacią w GTA) to mysle,ze to raczej niemozwliwe,ponieważ około 3% na 100 dziewczyn gra na GTA xO To taka moja obserwacja ;p
Ale byłabym szczesliwa,gdyby mozna było CATALINKA "kierwowac"
Rany,bzdury,bzdury i jeszcze raz bzdury ! xO Pożyczanie niby nielegalne,ale przeciez nikt nie bedzie nam do domów wchodził i sprawdzał,czy nasze gry są legalne i czy pożyczamy xO
Piotr_Mur -----> Lawl,już Ci mowie :
Penerski = ciemny,deszczowy,zresztą wystarczy spojrzec na dzielnice w Portland ^^ Hyhy,takie jest przynajmniej moje zdanie na ten temat :P
Hmm...opinie różne. Dziś co prawda już w "Jedyneczke" nie gram,bo nie mam czasu (pieprzona buda),ale jak mam wiecej czasu,to każde GTA po kolei włączam ^^ Pozdro
Piszcie ,co myślicie o "pierwszej" czesci GTA
Pierwszy raz zagrałam w GTA na Playstation i odrazu się zakochałam w TEJ grze ^^
Pamiętam,jak powdziwiałam tą grafe,a dziś wrecz wyśmiewam(nie,nie GTA ,tylko tamtą grafe;) )
Hyhy,może chłopcy się rozpiszą teraz ? ;> ^^
Lawl,sdr,jak mozna było nie wiedziec,ze to był Miguel ? xO
No nic,ja uważałam zawsze (i nadal uwazam),ze GTA III jest jedną z najlepszych cześci GTA:D Być może fani cenią sobie pierwszy raz od pojawienia sie GTA 2 grafiki 3D? :>
Ogolnie GTA III ma cudowny ,wrecz P^E^N^E^R^S^K^i klimacik :* Prawdziwy Gangsta klimat :* ^^