rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
imo najlepiej byłoby jakby gta4 wyszło na pc, ale to moja sprawa xD a ja nadal liczę, że SAS wyjdzie - byłoby fajnie. I wątpie, że jeżeli mieliby robić to odbiło by się to na jakości gta4...
gta4 zapewne wyjdzie na pc, bo wydaje mi sie ze konwersje poprzednich czesci gta, z konsol na pc, dawaly "nieco" wieksze zyski niz konwersja lcs z psp na ps2 ;d
Dzizas fak.
R* nigdy nie powiedzialo 'SA nie powstanie na kompy'. Zwyczajnie nie potwierdzalo tego, ze wyjdzie na PC, a wszyscy wyzwali ich odrazu od chjow, bo nie wydadza na pc i grozilo, ze się zabiją : /
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
prosciej mowiac koszty produkcju GTA4 na same konsole by im sie nie zwrocilo przeciez teoretycznie w kazdym kraju wiecej jest uzytkownikow kompów i zapalonych maniaków GTA takich jak ja ktorzy nie maja konsolek
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
No to tak statystycznie na pewnej ulicy mieszka 10 rodzin ile z nich ma kompa a ile jakąs konsole dodajac do tego dzieci które lubia jeździć po chodniku logika ze na kompa lepiej zrobic i na konsole oczywiscie. Konsola jest dla wytwornych graczy którzy czekaja na gre i chca pograć w pełnym luksusie, siadajac przed wielkim plazmowym TV i grajac na padzie lub czyms takim oczywiscie mozna do kompa dokupic ale to kwestia gustu a teraz moze ktos jeszcze sie wyrazi na temat SAS bo troche zeszlismy na GTA4
rp: 8322 skąd: England
@ Szczawik - no wiesz ja tam wole myszke miec i celowac sam a nie zeby gra celowala za mnie :O jest to wygodniejsze i ... bardziej normalne... ;p
PS. Ale np. do PES'a 5 to juz pada potrzebuje :)
rp: 21709 skąd: Warszawa
lol.
autocelowanie i konsole rox.
na kompach sie idiotycznie i niewygodnie gra.
lecz niestety, jakby nie wydali gta na kompa to ta strona nie mialaby po co istniec. ;p
Nie wyobrażam sobie żeby sas'etka nie wyszła, jak się coś zaczyna trzeba skończyć, a jest wiele nie wyjaśnionych zagadek, które w sas'ie powinny być wyjaśnione.
rp: 8322 skąd: England
wiekszosci i tak nie wyjasnia :)
Zylkaa - jakas gra ktora lubisz a ja jej nie lubie jest glupia bo jest nudna...
Szczawik - na PC mozna ustawic sobie tryb controlsow na klasyczny (bodajze) i wtedy gra sie jak na PS... i mimo ze mam pada do PS2, wole grac "PC'towo"
Marcin - lol
sicko napisał: będzie raczej. fajnie by było Cataliną zagrać : )
Pewnie,że fajnie by było :D
+++ EDIT (31.10.2006 20:31):
PS.Co do tego (sterowania zenska postacią w GTA) to mysle,ze to raczej niemozwliwe,ponieważ około 3% na 100 dziewczyn gra na GTA xO To taka moja obserwacja ;p
Ale byłabym szczesliwa,gdyby mozna było CATALINKA "kierwowac"
Ja uwazam ze powinnismy grac SWEETEM zaraz po wyjezdzie CJa do Libertycity
AHA nie mam PSP ale kupuje niedlugo i uwazam ze PSP jest o wiele lepsze od kompa, bo przed kompem siedze dniami, a tak mozna sie zrelaksowac leząc na kanapie i pocinając w VCS lup "przyszlego SAS'a" hehe Pozdro