No dobra. Chyba najwyższa pora zastanowić się nad wyborem lokalizacji dla tegorocznego
meet`gta. Wszyscy zainteresowani wiedzą o co chodzi, pozostałych odsyłam
tutaj,
tutaj i
tutaj.
Żeby nie skończyło się na tym, że każdy będzie chciał, aby inni przyjechali do jego rodzinnego miasta, jako pierwszy podam swoje propozycje.
Chciałbym, aby miasto, w którym spotkamy się w tym roku znajdowało się na lub powyżej linii Warszawa - Poznań. W ubiegłym roku byliśmy w Krakowie, dajmy teraz szansę Scenowiczom z północy kraju. Bydgoszcz i Toruń to moim zdaniem najciekawsze propozycje, ponieważ znajdują się mniej więcej w podobnej odległości od stolicy, okolic Trójmiasta i Poznania, gdzie to mieszkają chyba najaktywniejsze na Scenie osoby. Bydgoszcz tylko dlatego jest przed Toruniem, bo jest większa
To tylko moja propozycja. Jeśli większość wybierze inaczej, nie będzie problemu.
Nad sensem organizacji eventu chyba nie ma co się rozwodzić. Po zeszłorocznym, udanym zlocie widać, że można coś takiego doprowadzić do skutku. Prosiłbym o przedstawienie swoich propozycji. Najlepiej niech każdy wypisze trzy miasta, w których mógłby się sam pojawić i uważa, że będą dogodne dla innych. Sensowne uzasadnienia będą mile widziane.
Wszystkie posty osób deklarujących brak chęci stawienia się na zlocie będą usuwane. Oszczędźcie sobie trudu argumentowania tego. Nie jesteście zainteresowani? Spoko. Pozostali nie muszą o tym wiedzieć.
Myślę, że dwa tygodnie w zupełności wystarczą, aby każdy mógł przedstawić swoje propozycje. Po 3 kwietnia przejrzę tematy i otworzę ankiety, w których wybierzemy ostateczną lokalizację. Na razie nie dyskutujemy o czasie w jakim miałby się odbyć zlot. Najpierw zastanówmy się gdzie.
Podobny topic pojawi się na forum GTA Review, gdy tylko wszystko wróci tam do normy.