przejazd moze trwa i dlugo pociagiem (w moim wypadku pociag okolo 3h , bus poltorej godziny) ale kazdy moze tam sie dostac i jest duzo poleczn w roznych godzinach
Jak dla mnie to nie jest argument, bo podobnie jest w Poznaniu, Gdańsku, Wrocławiu czy Krakowie, choć nie mam nic przeciwko by zlot odbył się w Warszawie. Pociągiem mam około 6-8h.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Każdy pasterz swoją owce chwali. Każdy będzie wymieniał miasto najbliżej siebie/swoje własne.
Warszawa wydaje się najlepszą propozycją. Już przy organizacji zeszłorocznego spotkania wielu ludzi opowiadało się za Wawą. O względach komunikacyjnych tutaj nie trzeba dyskutować (PKP, PKS), oraz o tym, że każdy ma najbliżej (Wszystkie drogi prowadzą do Warszawy, ale i tak są rozjebane)
Z kolei sdr obiecywał, że następny meeting odbędzie się na północy (Trójmiasto, Szczecin)
Jednak od razu trzeba się zacząć zastanawiać nad datą spotkania. Ja osobiście celowałbym w koniec czerwca, początek lipca. Wiele osób (np ja) w lipcu ma robotę i robienie sobie przerwy nie bardzo będzie wchodziło w rachube. Warto to wziąć pod uwage.
Z kolei w maju są matury, w czerwcu sesja i ostatnie poprawki w szkołach.
Hmm nie wiem po co to pisze jak, skoro wszyscy to wcześniej napisali.
Na ustalanie daty przyjdzie jeszcze czas. Jeszcze trochę zostało, nawet jeśli mielibyśmy się spotkać w czerwcu. Na razie musimy ustalić "gdzie", a potem pomyślimy "kiedy" (pewne jest tylko, że nie zrobimy tego w środku wakacji - albo przed albo po - inaczej nie). Myślę, że ostatecznie i tak wyjdzie na stolicę, ale spokojnie. Dajmy szansę ludziom z innych stron powiedzieć co o tym myślą. Dzisiaj dałem trochę spóźniony cynk na _R i forum GTAIV.pl. Za tydzień przejrzę wszystkie opinie i otworzę ankietę.
Ja o Trójmieście chyba nigdy nie mówiłem, nie pamiętam. Wspominałem najczęściej właśnie o Bydgoszczy (bo pomiędzy Poznaniem, Wawą i Trójmiastem właśnie leży).
No jednak nie. Zlot Sceny to zlot Sceny. My zapraszamy wszystkich, przyjedzie kto chce. Nikogo nie zmuszamy, nikomu nie bronimy przyjazdu. Prawdą jednak jest, że chyba wszyscy "starzy wyjadacze" i znacząca większość osób jakie kwalifikują się do legalnego grania w GTA przesiadują na GTG i _R (to dotyczyło też _Z i Cartelu). Osoby zainteresowane z pozostałych stron spokojnie mogą się dowiedzieć, bo na pewno odwiedzają którąś z wymienionych witryn.
Dobra. Koniec offtopa W zeszłym roku nie robiliśmy strasznego szumu i jakoś pojawiła się zadowalająca liczba osób.