Witam wszystkich po mojej długiej nieobecności (zaglądalem tu w międzyczasie jednak nie był to, że tak to ujmę "oficjalny powrót"). Jeśli czytasz to "na szybkiego" bo się śpieszysz przejdz do fragmentu zaznaczonego "//".
GTATHEGAME.net opuściłem po tym jak w bardzo dziecinny i nawet chamski sposób wkurzyłem jednego z Administratorów (pozdrowienia dla lothrona [teraz "kothka" tak?]). Wyskoczyłem z tekstem że to serwis [cenzura] jest lepszą stroną jeśli chodzi o serię Grand Theft Auto. Co w związku z tym? No w sumie nic... groził mi ban - którego jednak nie dostałem, ale mimo to opuściłem ten serwis.
Długo okupowałem forum serwisu [cenzura], jednak wkrótce przestało mnie to bawić i nie odwiedzałem, żadnej strony o tematyce GTA.
//
Teraz po powrocie, zauważyłem, ze sytuacja na scenie się klaruje... Większość debili (teraz ktoś mnie zapyta "to co ty tutaj robisz debilu?") przeszła na [cenzura] i tam spamują pisząc beznadziejne, nic nie znaczące i nie wnoszące nic do tematu posty bądź komentarze.
Jak jest tutaj? Osobiście, nie zauważyłem tu żadnych niepokojących rzeczy, ale to może być też kwestia tego, że obecnie krótko tu przebywam i nie wiem jak się sprawy mają - postaram sie nieco nadrobić.
GTG jest, dużo spokojniejszym miejscem - po konkrety nie trzeba przewijać się przez 10 stron z beznadziejnymi komentarzami. Jest tu porządek - strona jest bardzo czytelna i jest w odpowiedni sposób podzielona na działy (nie trzeba przewijać bardzo długiej strony by poczytać na dany temat). Jednak najważniejszą sprawą, która mi się tutaj podoba, to praca redakcji... newsy są zawsze na czas (duzo szybciej niż w wspomnianym przeze mnie serwisie).
Podsumowując chciałbym przeprosić lothrona za moje zachowanie... (zaś teraz ktoś powie "patrzcie jaki podlizuch!").
Nie powiem, że jesteś podlizuch (co za ***owe słowo), ale powiem, że jesteś takim samym internetowym imołem jakim był np wylie (wtedy Wierzba), który to opisywał swoje przemyślenia, jak siadł na środku pokoju i zaczął rozmyślać i uświadamiać sobie jakim jest userem. Weź człowieku zaczerpnij trochę życia. Nie wiem jak inni, ale ja w ogole nie zauważyłem Twojego zniknięcia. Zapewne nie było ono zbyt bolesne i istotne. Więc o czym tu mowa. Przeproś mamę, że nie wyrzuciłeś śmieci albo coś. Ale nie osobę w internecie za wypowiedziane zdanie. Luuudzie...
lol. Ale fajny temat Podoba mi się Twoja opinia, bo jest prawdziwa. Szkoda tylko, że teraz musisz "przewijać się przez 10 stron z beznadziejnymi komentarzami" żeby przeczytać mój konkret ;P Witam ponownie i pozdrawiam.
Ale to co jest cenzura to chodzi o tą stronę co to niby najlepsza w polsce z końcówką adres "...site.pl" i tam adminem jest kucharz? xd Bo jak tak to chciałbym nadmienić, że mam tam bana za wyrzucanie redakcji, że są 14 cipkami, o bujnych fantazjach erotycznych...xD
A ty koleś idź lepiej przeproś laskę, ta strona kiedyś padnie a z laską przeżyjesz całe życie, chyba, że GTG przejmie władze nad światem i unicestwi wszystkie dziewczyny xd
rp: 21709 skąd: Warszawa
Farmer napisał: A ty koleś idź lepiej przeproś laskę, ta strona kiedyś padnie a z laską przeżyjesz całe życie, chyba, że GTG przejmie władze nad światem i unicestwi wszystkie dziewczyny xd