wiekszosci i tak nie wyjasnia :)
Zylkaa - jakas gra ktora lubisz a ja jej nie lubie jest glupia bo jest nudna...
Szczawik - na PC mozna ustawic sobie tryb controlsow na klasyczny (bodajze) i wtedy gra sie jak na PS... i mimo ze mam pada do PS2, wole grac "PC'towo"
Marcin - lol
Po pierwsze... czy wy nie mozecie chociaz raz powaznie? :O Po drugie... jaki jest motyw przewodni VCS? (raczej "I want to know what love is" to to nie bedzie ;])
PS. 3 osoby razem sie wypowiedzialy w temacie a suma glosow 2
Który w/g was motyw przewodni jest the best?
Ja to przedstawię w taki sposób (wy, jesli jesteście tak zdecydowani jak tak też tak zróbcie):
1. GTA:LCS
2. GTA1
3. GTA:VC
4. GTA:VCS
5. GTA:SA
6. GTA LONDON ('69 & '61)
7. GTA3
8. GTA: Advance
9. GTA2
@ Szczawik - no wiesz ja tam wole myszke miec i celowac sam a nie zeby gra celowala za mnie :O jest to wygodniejsze i ... bardziej normalne... ;p
PS. Ale np. do PES'a 5 to juz pada potrzebuje :)
Zylkaa -> nie, jego ojciec, bo bohater Driver'a zostal... zabity w GTA3 ;p chyba ze zrobi tajemniczy powrot w GTA4 :O cos a'la Toreno tylko troche pozniej xD
fajnie... a ja juz chcialem zamawiac przez neta xD anyways... to powinno byc nielegalne :O
PS. Wiecie co by bylo najwiekszym zaskoczeniem? Gdyby bohaterem SAS byl Claude ;p
Mysle ze ujrzy...
Cesar i fabula jego oczami to jest to... albo Catalina (tyle ze to kobieta... a wtedy R* zrobilby nowy krok milowy w serii GTA)
A ja wam powiem tak... bardzo mi sie podobaja odgrzewane kotlety (tzn. nie lubie jesc odgrzewanych kotletow ale podoba mi sie pomysl LCS, VCS, SAS)
Za to nie podoba mi sie idiota jako bohater... takze lepiej zebysmy Mendezem nie kierowali... to tak jakbyscie chcieli dac B-Dup'a (xD) jako bohatera... albo jeszcze lepiej... Emmeta ;p
PS. Fajnie by bylo sobie zagrac jakims czlonkiem gangu Ballas...
ta minimodyfikacja powinna sie w najblizszym czasie pojawic w downloadzie GTG...
a tak offtopic - mam pytanie bo sie skapnac zabardzo nie moge... kto na poczatku GTA VC mowi cos takiego jak "so we have a deal my friend hahaha"? V.V.?
yyy... ja jezdze tak ze uwazam zeby nawet nie drasnac wozu... a jak drasne to klne WRAZ z CJ'em btw. zrobilem moda ktory zmienia colision multiplier (czy jak to sie pisze ;p) na taki ze po jednej czolowce samochod sie pali... (dodatkowo dodalem jeszcze 5 razy mocniejsze bronie) i tak przeszedlem cala gre do Riot (nie chcialo mi sie juz odbijac tych dzielnic ;)) ... to wyrabia dobry sposob jazdy... (zagrajcie sobie tak... warto... przy okazji wczesniejsze proste misje nagle robia sie trudne ;p)
PS. probowalem identycznie z GTA3 ale glupio sie zrobilo jak ktos pomyslal zeby strzelic z shotguna w woz ktorym jechalem...
Nie wiem jak mozna rozwalac samochod i jezdzic jednoczesnie szybko... (w koncu PO wyscigach CJ idzie do szkoly jazdy [paranoja IMO]) albo ktos umie dobrze jezdzic albo go wysylaja do szkoly bo kiepsko jezdzi... :O
moze dlatego ze wygrywal wszystkie wyscigi i nagle przychodzi "jakis tam" CJ i nagle Claude przegrywa... i zaniemowil... (btw. jak Claude mogl przegrac z CJ'em jezeli w/g fabuly CJ ciagle rozwalal samochody...)
tak Lothornik, albo go Bóg za czyny pokarał... anyways... może jest niemową i dlatego pracuje sam... (i pewnie pracował sam, aż spotkał Catalinę i ... pewnego razu przy napadzie na bank...)
PS. Mtz... Ty jak cos wymyslisz...
Obecnie forum przegląda 147 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 147 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami