GTA 3 wymiata... i agree ale wszystkie czesci byly cholernie klimatyczne (nie wiem jak LCS ;p) nawet te 2D :)
btw. ja mialem 99% bo zostalo mi tylko "Paramedic" i jakis "4x4"... jedyny na Shoreside... ale mi wcielo jak musial robic emergency reinstal of windows :O i teraz mam tylko save'a z 97% bodajze ale dawno nie gralem ;p
GTA 3 ma najlepszy klimat z GTA ale do Max'a Payne'a sie rownac nie moze xD
tak... tutaj chcialbym zobaczyc opinie o mojej bezapelacyjnie ulubionej (sorry GTA) grze
ja kocham te gre za jej niesamowicie wciagajacy, mroczny klimat, rewelacyjnie widowiskowa akcje (z bullet time'm i bez), ogggromny fun idacy z pokonywanie nie takich glupich jak na czasy wrogow, przezabawny humor i ta swietna, przykuwajaca fabula, ktora niby zaczyna sie dosc malo efektownie (chociaz jak sie jest skupionym i poczuje sie klimat to nie czuje sie tego...) ale rozwija sie i zaskakuje troszke... (btw. kiedys ktos stwierdzil madrze, ze jest tylko chyba 6 fabul na swiecie) a jednoczesnie ma w sobie rodzaj koncowki, ktora w grach komputerowych kocham (tak bylo w kazdej czesci GTA z pelna fabula, w ktora gralem) ... cala fabula jest tak zrobiona, ze pod koniec czuje sie przez skore, ze to juz koniec i zaraz doswiadczymy wielkiego FINITO przez wielkie F!
PS. rotfl. mialem napisac krotko coz, ale w ten kawalek wlozylem tyle uczucia... kocham te gre
tak... zadam od dawna nurtujace mnie pytanie (i nie zadane nigdzie tylko z lenistwa xD)
o co chodzi z filteringiem w grach i jaka jest roznica miedzy Bilinear, Trilinear i Anisotropic? :O
EDIT: post ponizej (by Toni Cipriani) to chyba takie dokonczenie mojego pytania... takze odpowiadac!!!
Zylkaa... Kiedys gralem w kilka (D&D, Wiedzmin, kilka autorskich)... a teksty wymiataja... ja mam tak, ze jak troche poczytam to nagle wszystko wydaje mi sie juz smieszne :)
Okladka fajna... jak zawsze :)
btw. watpie zebysmy kierowali w VCS kims kto uciekal od walki (np. Umberto Robina)... takze ku uciesze fanow moze bedzie to Mitch Baker :D
u mnie byly kamizelki, lekkie, rozpinane calkiem z przodu... ostatecznie moge sie na to zgodzic... ale mundurki? glupi pomysl... wspolczucia... btw. fajny Topic ;p
more trens, more trens, more trens... come on more trens!
w wakacje jest duzo czasu, wiec mozna robic wiecej trenow... 2 jak nie 3 tygodniowo! :)
more trens, more trens, more trens... come on more trens!
ustalic zasady (nie wymyslac tylko zrobic udawana klanowke nawet), a tym co sie nie dostosuja (np. beda d-b i admin bedzie to widzial) dawac ostrzezenia, kicki (!!), grozic wywaleniem z klanu, wysylac trojany... nie wiem cokolwiek co moze dac jakis efekt nie bez przesady ofcourse... nie chodzi mi o to, zeby to sie wojsko zrobilo ale kto chce grac nie moze lamac zasad... tak?
A teraz to wyglada jakby Wisla Krakow cwiczyla gre w koszykowke przed meczami ligowymi ekstraklasy :O
Jak temat mowi mam chęć reformowania (czy reformacji :O) kl... (czy na reformacje) klanu. Chodzi... (a moze do reformacji)... :O Chodzi o to, ze treny wygladaja glupio poniewaz nie ma tam zbyt duzo zasad...
Jezeli jest to tren klanu, ktory (zazwyczaj tak jest) ma przygotowywac na mecz i trzymac forme czlonkow klanu do meczu... wogule przez caly czas, to powinny tam byc zasady takie jak sa na klanowkach. Np. strzelamy sie okreslona bronia... tak podobno jest na klanowkach i jesli to prawda nie wiem why tak nie jest na trenach... ofcourse nie powinno byc drive-by ani strzelania z pozycji pasazera, spawnkillingu, roofkillingu, spadochronow, jetpackow, sparrowow (te 2 ostatnie to juz na przyszlosc ;p) ani innych badziewi zmieniajacych tren w "robta co chceta"... zasady i dyscyplina tego potrzeba klanowi GTG!!! (jakies ladne haslo na koniec dac musialem xD)
Żyłkaa jest antykonfliktowy... jak niegrales to sie niewypowiadaj ze nie grywalna (:O)... a szczegolnie jesli ktos napisal wczesniej, ze mu sie bardzo podoba, bo tylko wku*wiasz ludzi :O
Żyłkaa napisał: nie mozna jej sciagnac legalnie ze strony cda
wiekszosc gier z 99 nie da sie legalnie sciagnac (a przynajmniej wiekszosc z tych dobrych)... owszem sa wyjatki :)
a... i jeszcze jedno... nie tylko grafika sie w grach liczy... no, przynajmniej dla mnie...
Imo ta gra jest Boska, rewelacyjna, cool, niesamowita itp. ale wiem, ze niektorzy ja lubia a niektorzy twierdza, ze to g----. In that case chcialem sie ask'nac co wy o niej myslicie...
:)
Pierwszy filmik wyrabisty... niby zbieg okolicznosci ale jaki... btw. mi sie kilka razy juz zdarzalo ze samolot spadal z nieba niedaleko mnie... raz bylo nawet tak, ze gdy wracalem z misji, zeby save'nac spada samolot wlasnie metr odemnie... oczywiscie poleglem GTA zawsze zaskakuje... drugi filmik tez niezly, Rider musial sie niezle naj... nadragowac trzeciego nie rozumiem... :O
Obecnie forum przegląda 155 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 155 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami