Piotr_Mur napisał: "barabambambam tratatatata bach pach pach. ałć co za po*eby" (btw. Mtz to jest jedyny naprawde dobry tekst xD) ale ogolnie kiepskawe ;p
Szczawik... o ten text mi chodzilo a nie ogolnie :)
Drugi kiepski bo gdzie on ma big foota, ten BigFoot? :O
Pierwszy fajny, taka historia z dreszczykiem... opowiesci z krypty xD ale kiepsko troche ze zabijane postacie sie nie ruszaly :O
coz... glupie... i niechodzi mi o to ciagle przeklinanie ale o to ze brakowalo troche pomyslu... no i ta gadka bez przystankow ... aczkolwiek nadchodzi glupawka jak sie slyszy "barabambambam tratatatata bach pach pach. ałć co za po*eby" (btw. Mtz to jest jedyny naprawde dobry tekst xD) ale ogolnie kiepskawe ;p
dobra Lothornik mnie zje ale coz... glos oddalem na Mtz'a ;p ale razem z Mtz'em (w tym samym dniu zalozylismy sobie konta... no i gosciu wymiata charakterem) najbardziej lubie Lothornika (OMG jak sobie przypomne temat "co to jest sex?" czy jakos tak) i TommyPL'a (jak to sie wlasciwie powinno odmieniac? xD anyways... rzadzisz man) ... co do SDR'a to wlasciwie go nie znam (:O) bo nawet jak jest to za duzo sie nie wypowiada (poza tym akurat teraz to go nie ma...) Link tez jest spoko no i reszta jest cool ale nie nabijaja i nie moglem ich poznac za dobrze xD ... oprocz TurboDiesela i Liona ktorych nie poznalem w ogole... no tak jako (:O) taki addition to napisze ze Toni jest troche dziwny ale bardziej pozytywnie a GrzesieK wymiata frytkami ( :O ? ) JaKo -> nie znam Cie prawie ;O
PS. Szkoda ze ten temat nie pojawil sie troche pozniej, prawda Lothornik? eh... nevermind...
- bardzo dobra gra na dachu. nawet 1v2 dobrze sie trzymam ;)
- dobrze nawalam z ukrycia (tj. jak mnie nikt nie widzi, to zdejmę go w 4 sekundy ;p [chyba ze to STARS :O])
- dobrze gram na bliskiej odleglosci (ale nie za bliskiej tj. "karabin przy karabinie")
- czasem mam zarabiste "killerspree" (czy jak to sie pisze ;p)
- czasem zdarzy mi sie teamkillnac (a jesli juz to chyba tylko Lothornik ;p)
- gdy nie idzie mi gra, wymyslam nowe pozycje ktore czesto dzialaja ale nie maja nic wspolnego z teamplay
MINUSY:
- jak walcze 1v1 to nie mysle o tym ze ktos biegnie z drugiej strony, strzelic mi w du*e
- czasem zdarzy mi sie teamkillnac (sorry Lothornik ;p)
- jak walcze 1v1 badz 1v2 na dachu, to czasem zapominam ze stoje na krawedzi i wlasnie w strone niej ide ;D
- nie lubie grac "karabin przy karabinie"
- nie umiem grac S-O-S
- denerwuje sie jak ktos kradnie mi fragi (pozdro Lothornik)
- gdy nie idzie mi gra, wymyslam nowe pozycje ktore czesto dzialaja ale nie maja nic wspolnego z teamplay
- kiepsko strzelam z dachu do ludzi na dole
PS. jesli o czyms zapomnialem to dopisze, albo mozecie skorygowac :O ;p
lol. pilkarze tez maja treningi gdzie tylko biegaja, kopia pilke i sa masowani xD
Treny sie przydaja bo ludzie wychodza z formy po neruszaniu gry od np. dwoch tygodni...
SA jest nawet niezly nie gadajcie glupot... mi np. nie podoba sie tak zabardzo motyw z GTA3 a za to GTA1 jest swietny, don't ya think?
PS. Po przesluchaniu motywu z VCS zmieniam liste ;p
Obecnie forum przegląda 142 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 142 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami