Nie chce nic mowic ale ja to mialem gorzej... moi rodzice kupili mi dwie czesci Kill Billa w Polsce... a po przyjezdzie do Beeston okazalo sie, ze nie ma plytek (ani jednej)... nawet nie wpadlismy na pomysl otwierania w Polsce... teraz juz wiadomo, ze trzeba...
King Courtney umiera, a przeciez jest pracodawca Claude'a w GTA3... albo ja cos przeoczylem albo R* zrobilo blad... No chyba, ze GTA:A zaczyna sie na tyle krotko przed GTA3, ze wkracza pozniej w czas akcji trojki...
PS. Mimo, ze mozna pisac spojlery, prosilbym o nie pisanie takich rzeczy zwiazanych z fabula GTA: LCS z powodow takich, ze zarowno ja, jak i duza ilosc innych tutaj zagladajacych nie grala w te gre.
1. Wezcie zmiencie nazwe forum na "Ogólnie o GTA: Advance" bo siara tak - GTA: GBA. To jakbyscie o GTA:LCS napisali GTA: PSP
2. Sicko, nie moze byc po GTA 3 bo... MOGĘ WALNĄĆ SPOILERA???*
*czekam na odp. od jakiegos adma...
lol! Tmster i Sicko opanowali ten temat ;p bardzo zalezy mi jednak na info kiedy dzieje sie GTA Advance bo smierc niektorych osob i zycie innych wykluczaja wszystkie moje teorie :o
Sicko napisał: jakąś misje z GTA1 przejde (może nawet cała gre) ale nie liczę na nic wielkiego
ja Ci radze liczyc sam sie nie spodziewalem jak ta gra bedzie dobra przed sprobowaniem...
Na szczescie nie czytalem . A co do fabuly to wlasnie ostatnio przeszedlem ostatnia misje w portland ( trup ) i chcialem sie tylko spytac kiedy dzieje sie ta gra w stosunku do GTA3?
PS. Mam nadzieje ze nie bedzie czegos takiego jak bylo w San Andreas, gdzie dostalem zawalu jak zobaczylem poczatek misji "Green Sabre" .
PS2. sdr - miales 100%?
Mnie osobiście ta gra bardzo przypadła do gustu. Jak kazda gra serii ma swoj niepowtarzalny klimat. Misje sa dosc... zabawne a fabula tez sie rozkreca ciekawie (pracuje aktualnie dla barmana). Fajna grafa dosc (lolowe wybuchy) ale jednak troche brakuje mi soundtracku (jeszcze chociaz gdyby te semple byly nowe a nie odgrzewany zlepek z GTA1 i 2 ) i troche celowanie podupada (aczkolwiek strafe'owanie jest dobre i... niespodziewane?) ale sterowanie pojazdow mnie pozytywnie zaskoczylo (owszem, zdarzaja sie anomalie ale coz). Ogolnie fajna gra... IMO - Cudo!!! ( w pelni zasluguje na miano GTA )
PS. nie dziwie sie jednak ze nie ma GTA na komore. wystarczy spojrzec na Driv3r'a. Komorki naprawde jeszcze sa slabe...
bardzo mi sie podobaja konstruktywne i nieobrazajace uczuc innych wypowiedzi w stylu "lubisz Tibie? sorry ale ja nie gram w takie gowna". ja kiedys w Tibie gralem (do 11 lvl'a przez 8 miesiecy. tzn. widac chyba ze z przerwami ) ale znudzila mi sie. osobiscie nic do tej gry nie mam bo wiem jak potrafi wciagac (mialem kolege w Polsce, ktory nie widzial swiata poza ta gra...).
W O-game gralem niecaly miesiac. I tak imo najlepsze z takich gier jest The Crims.
Obecnie forum przegląda 144 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 144 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami