omg... ja do każdego JJ przysiadam jak do każdego normalnego filmu, bądź meczu... z kiełbaską Peperami i jakimś piciem z bąbelkami (bądź z kawą i czymś słodkim, jeśli niedawno jadłem coś konkretnego). Tak też i tym razem... już dawno picie z bąbelkami nie wyleciało mi nosem :O
PS. Fajnie by było jakby następna część nazywała się Just Jazzy 5 xD
Ja próbowałem z TommyPL'em grać przez Hamachi w GTA2 i gówno z tego wyszło... a co do GTA1 to świetnie, że scena tejże gry jeszcze istnieje (jeżeli można to nazwać częścią sceny)... ale jak myślisz, będzie działało jak mam NTL'a? ;p
No z tego co pamiętam to było trochę kiepsko ale widać musiało się pogorszyć, eh?
Wiem, że mnie dawno nie było na klanówkach ale pamiętam jak mnie zdziwiło ile nowych osób dołączyło do klanu... jakby na to nie patrzeć to już nie jest właściwie GTG clan... no ale trzeba z rekrutami uważać obviously... ciekawe kiedy następny tren... dajcie cynk to wpadnę...
Ocenię Metzena bo Tmstera już oceniałem a mam time'a i ochotę na ocenę dziś xD
Metzen
nick - 8/10 - bo oryginalny... ale co to tak właściwie jest? xD
avat - 8/10 - ciekawy i nowy i fajnie wygląda ;p
sig - 6/10 - styl dość fajny ale nie wiem skąd i ocb anyway :)
user - 10/10 - He sees grays...
Maurice Chavez z VCPR i Lazlow z Chatterbox & WCTR wymiatają w ogóle Pressing Issues (Presing isiuz xD) rządzi... no i Entartaining America With Lazlow (szczególnie z OG-Loc'iem) ;p To przede wszystkim.
no dobra...
Tmster
nazwa: 8/10 za oryginalność ale dałem trochę za dużo bo i tak nie wiem co to jest xD
podpis: 4/10 last fm xD wtf? :O
user: 7/10 Tmster jest cool... nie wiem co do poważnych spraw ale co do fun-talk to jest iight ;p
JJ3 nareszcie xD
Serial rządzi, w prawdzie lepsze były poprzednie odcinki ale i tak fun jest ogromny i większy, myślę niż z jakiegokolwiek innego filmu zrobionego w SA. Gratsy wielkie... niektóre patenty są świetne i praca kamery wymiata :O Jedyne kiepskie rzeczy to to o czym pisał Sdr. Jednak ja uważam, że TV to fajny pomysł (ale tylko do 1 odc. xD) ale Pif-Paf trwał za długo (+ że pomysł kulał). Tak czy inaczej i tak cudownie wyszło xD
PS. Oferuję pomoc przy kolejnym odcinku (o poprzednim nie wspomnę).
Mumol
Nick: 6/10 taki sobie ale nie straszny ;)
Avatar: 4/10 heh mi się nie za bardzo podoba :]
Podpis: 8/10 I've found "Rubryka banów" quite funny and the proverb kind-of-thing nice and cool...
User: 6/10 Ma trochę dziwny sposób bycia ale ogólnie jest wporzo... mimo, że to najmumolowatszy z tych wszystkich Mumoli :D
PS. Piotr Mur stabs Mtz in the eye with a penknife...
Zapalnik
Nick: 8/10 na początku mi się nie podobał ale później stwierdziłem, że jest dobry ;)
Podpis: 3/10 reklama Kikoo xD imo kiepsko ;p
User: 6/10 ogólnie spoko gostek, tylko czasem się ma z nim małe sprzeczki & stuff...
PS. Mtz - Ty się nie wymądrzaj bo my wszyscy i tak wiemy, że Twój nick pochodzi od Metzeński :D
JaKo
Nick: 8/10 jako taki, ale mi się i tak z dziwnych powodów podoba... chociaż nawet nie wiem o co w nim biega xD
Avatar: 8/10 cool & stuff... fajne ujęcie i dobra jakość ;p
Podpis: 5/10 dobrze, że jest ten picture... ale, że nie uważam go za rewelacyjny to tylko 5...
User: 7/10 SA Homie... mało znam ale się parę razy przewinął i myślę, że jest spoko.
Żyłkaa
nick: 6/10 - bo lekko wymyślny ale nie aż tak bardzo xD
avatar: 7/10 - bo fajnie wygląda mimo, że zwykła okładka z gry (chyba ps...)
podpis: 3/10 - bo I can't see the point of this Graphics Interchange Format picture :O
user: 5/10 - bo się czasem nie miło zachowuje nie mając powodów ;p ale za to nie jest całkiem pie*dolnięty :D
Nie spodziewałem się, że mi się spodoba... a jednak :O Fajne jest to używanie filmików z gry... no i dobrze, że jest jakaś tam fabuła... Chociaż nie jest to filmik (1 cz. jak narazie) do oglądania więcej niż raz...
PS. Ale dalej czekam na JJ3 :O
pierwszy stunt niezły tylko stunty, które kończą się zniszczeniami samochodów są trochę mało pro... no i muzyka taka kiepskawa...
drugi filmik jest... pie*dolnięty... wtfit? nie podoba mi się ani sposób zrobienia, ani już tym bardziej przesłanie... lepiej nie rób więcej takiego s**tu
W8 a minute... Jeżeli są rysy to reklamacja i end of story. Widziałem w życiu płyty z setkami rys, które działały jak i z jedną rysą, przez którą płyta odmówiła posłuszeństwa... poza tym każda rysa to bliżej do "śmierci" płyty...
"nas klient nas pannnn..."
A może dlatego, że to skorumpowana szmata, o której nie powinno się pisać "nasz" tylko się go wypierać i nie płakać, że zabili taką ku*wę? A że zginął przez drugą, to już inna sprawa. Tak czy inaczej, lepiej dla SA.
Lothronik Lothronikiem ale jak przyjdzie Sdr i zauważy, że Pika znowu wraca do swoich czasów "Co to jest sex?" i postanowi coś z tym zrobić to sobie wszyscy przypomną szefa xD
Lol... Madajczyk jest w napisach początkowych... wszyscy go widzieli... podobnie jak Paul Kurowski... który ma co najmniej korzenie polskie. Całkiem możliwe, że stąd jest Pulaski... w końcu skądś trzeba było wziąć realistyczne ale nie zbyt częste polskie nazwisko... lepiej Eddie Pulaski niż Eddie Kosciuzko (pomijając fakt, że wtedy nikt by tego wymówić nie potrafił xD)
PS. Może teraz geneza Ray'a Machowskiego? ;)
lol... przeca to są skany oryginalnej mapy dołączonej do GTA3 tylko podzielone na trzy części i lekko obrobione... ale problem, żeby taką mapę znaleźć xD brecht...
Ja tam słucham wszystkiego... i większość utworów dobrze oddaje klimat VC... ciężko stwierdzić który najbardziej... no tym bardziej, że moim ulubionym radiem jest VCPR... ale tak jakbym miał wybrać to chyba Giggle Cream ("Ła, ła. Ła, ła, ła, ła. Ła, ła, ła. Ła, ła that's the sound I love... xD).
Anyway... tak serio to Juicy Fruit ;p
Obecnie forum przegląda 22 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 22 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami