Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:23
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika PiotrMur
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
PiotrMur
[Eksperyment] Music by Kedzior · napisany: 05.05.2007 17:46
Rzyuka - ale nawet jeśli zrozumiem sens muzyki, moja pomoc będzie raczej badziewna, gdyż nie znam trendów w niej obowiązujących... I gdy napisałem "nie wyraża dokładnie takiej samej opinii" używałem Twoich słów ale aby to teraz w pełni rozjaśnić napiszę - nasze posty wyrażają inne opinie, które mają ze sobą mało wspólnego głównie ze względu na postawę. Tobie się to nie podoba, a ja tego nie rozumiem, co NIE ZNACZY, że mi się nie podoba! Everything is clear now, innit?
[Eksperyment] Music by Kedzior · napisany: 05.05.2007 14:49
Dziękuję Ci Panie Rzyuka, że byłeś na tyle uprzejmy, aby zwrócić mi uwagę na ten błąd. Skoro już oboje wytłumaczyliśmy sobie swoje punkty widzenia (poza tym, że nie napisałem iż przewiduję, że nie uda mi się pojąć tej muzyki, lecz że nie uda mi się pomóc autorowi) można wyciągnąć wniosek mówiący o tym, że (:)) nasze pierwsze posty nie wyrażają dokładnie takiej samej opinii, jak napisał Pan wcześniej.
PS. Kędzior do boju! xD (żeby nie było offtop ;p)
[Eksperyment] Music by Kedzior · napisany: 05.05.2007 02:17
Jest to nad wyraz przyziemna interpretacja Panie Rzyuka. Ja nie mogę pojąć sensu i zrozumieć uczuć przekazywanych poprzez tę muzykę, co nie oznacza, że mi się ona nie podoba.
Weźmy za przykład Westlife... Ten rodzaj muzyki rozumiem, jednak nie przepadam za stylem i sposobem wyrażania uczuć, jaki oni sobą reprezentują.
Tak więc wyciągnąwszy konkluzję z mojej powyższej wypowiedzi (robię to specjalnie dla Pana, jako że sądząc po braku wykonania tej czynności w odniesieniu do mojej poprzedniej wypowiedzi, wątpię w możliwość, aby udało się to Panu tym razem) jeśli rozumiem dany typ muzyki, jestem w stanie go ocenić, jeśli jednak sytuacja jest odwrotna, nie mogę służyć jakąkolwiek pomocą w tej kwestii.
Jednak nie chcąc pozostawiać tej sprawy w tym stanie, zdecydowałem zapoznać się z tym rodzajem muzyki aby poszerzyć swoje muzyczne horyzonty, jak również postarać się pomóc autorowi tego tematu (w taką możliwość jednak wątpię, jako że aby poznać ten rodzaj muzyki powinienem spędzić nad nim sporo czasu, gdyż musiałbym zrozumieć coś, co jak na razie jest dla mnie nie pojęte).
PS. Zawsze można tak jak Pan odrzucić to czego nie jest się w stanie w danym momencie pojąć, jednak mało sprawiedliwe jest wtedy tego ocenianie.
[Eksperyment] Music by Kedzior · napisany: 04.05.2007 12:26
Rzyuka napisał:
sarkastycznie? sprawdz w slowniku definicje tego slowa ;d

sarkazm - złośliwa ironia, drwina lub szyderstwo
definicja by PWN... i dokładnie to miałem na myśli :)
[Eksperyment] Music by Kedzior · napisany: 04.05.2007 00:51
OMG to jest chore! 30 podgatunków Downtempo? wtf? teraz niech mi ktoś powie, który dokładnie gatunek reprezentuje Kędzior xD
PS. może jest taki guide do rocka? :O
[Eksperyment] Music by Kedzior · napisany: 04.05.2007 00:09
Kędzior... przeca ja tak tylko szczerze... to Rzyuka (zresztą jak zwykle) sarkastycznie ja nie marudzę, tylko chciałem wyrazić moją opinię na ten temat... wiesz... ambient jest rodzajem muzyki, który jest rzadko rozumiany... mimo tego, że dużo gatunków rozumiem i niektóre kawałki z większości z nich lubię... od techno (chociaż znowu raczej tylko mniej komercyjnego) poprzez muzykę operową, rap (broń Boże byle nie polski), blues (tutaj znowu polski xD), disco, heavy metal, rock gotycki, groul, punk, aż po reggae i poezję śpiewaną... ale polski h-h i komercyjne techno chociaż rozumiem... a ambientu nie... po prostu ambient jest dla mnie najdziwniejszy ze wszystkich wyżej wymienionych (i paru innych jeszcze)... więc mi nie pisz, że marudzę, bo ambient jest być może jedynym tak dużym gatunkiem, którego ani krztyny nie kapuję... a że nie lubię się zamykać na gatunki muzyczne, może byś mi przybliżył ten gatunek (sądzę, że jeśli w nim tworzysz, znasz "paru" wykonawców)... myślę, że niezrozumienie tej muzyki jest podobne u większości użytkowników, także dawaj coś xD
[Eksperyment] Music by Kedzior · napisany: 03.05.2007 17:18
Zupełnie, absolutnie i całkowicie nie mogę zrozumieć tej muzyki. Ani tego utworu, ani już tym bardziej definicji...
GTA Trivia! · napisany: 03.05.2007 17:10
Nie. Catalina nie jest dziwką, ponieważ nie bierze pieniędzy za uprawianie seksu. -_-'
SA do VC · napisany: 02.05.2007 01:58
Zazwyczaj tak się zachowuje komp, który nie wyrabia psychicznie (sprzętowo ;p) sprawdź czy masz dobre spec'sy.
1. Jeśli to oryginał - Poza tym co napisali inni możesz jeszcze spróbować zainstalować najnowsze strowniki do karty graficznej... albo zmienić ustawienia przyspieszania za pomocą DirectX (i tych D3D i DDraw)...
2. Jeśli to pirat - Wynocha mi stąd i nie zawracaj nam gitary...
:D
Call of Duty 4: Modern Warfare · napisany: 29.04.2007 01:06
CoD, CoD2... CoD4?! :O Zgubiłem CoD3 :0 wyszedł w ogóle?
-EDIT- Trailer wymiata... i gra będzie super... ale to przeca nie CoD :O
GTA Trivia! · napisany: 24.04.2007 00:22
no... teraz się zgadza ;p (mimo, że nie za bardzo słyszałem o jakiejś rzeczywistej operacji w Nikaragui :O)
Anyways... your turn :)
GTA Trivia! · napisany: 24.04.2007 00:11
no prawie Mtz... ale jednak pomyłka co do drugiej części pytania :O czyli czekam dalej.
GTA Trivia! · napisany: 23.04.2007 21:15
Gdzie i w jakich okolicznościach Phil Cassidy stracił rękę? I jaka była jego wersja? xD
GTA Trivia! · napisany: 23.04.2007 19:09
po pierwsze... co za mało inteligentny człowiek usunął mojego posta?!
po drugie... jak już napisałem wcześniej - 7!
po trzecie... sam się zastanawiam czy tak trudno odpalić SA i sprawdzić... ;p
www.gtaextreme.org · napisany: 20.04.2007 21:02
omg zlitujcie się nad nim... gościu wyraźnie chce jakąś inicjatywę podjąć (coś czego wiele ludzi nie wykonuje tak naprawdę a zaledwie o tym myśli). Dopiero zaczął i prawie nic nie ma ale to się zapewne zmieni, bo myślę, że nie zabraknie mu zapału. Musimy pamiętać, że strona jest dopiero w fazie początkowej, chociaż być może złym pomysłem było tutaj ją do oceny dać skoro jest tak potwornie, tragicznie beznadziejna... ale trzymam kciuki.
Reporterzy · napisany: 20.04.2007 12:01
no... ja bym takiego reportera skopał przy pierwszej nadającej się okazji :]
GTA SA Problem · napisany: 18.04.2007 18:49
No to kup oryginała...
Można zamykać.

//crafish ty możesz też zamykac tematy ;c
E2012 - konkurs · napisany: 17.04.2007 21:46
NIE. Polska i Ukraina nie zdobędą praw do organizacji EURO 2012.
Mimo, że fajnie by było...
Aaaa meeting!!! · napisany: 16.04.2007 21:18
LOL! Jutjub się mówi xD
Sorka... ale z was to tylko Tmster wygląda kól xD
Fajny pomysł ze spotkaniem... zapraszam do Nottingham...
PS. Jak coś to ja zaczynam wakacje koło 25 Lipca także nawet czas nie pozwala xD
Koniec. · napisany: 15.04.2007 19:32
Lothronik, ja pie*dolę...
Koniec. · napisany: 15.04.2007 19:15
Ku*wa, Lothronik...
lothronik. · napisany: 14.04.2007 22:03
z tego co ja widzę to wy sami zrobiliście z tego szum... jeszcze z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć ocb z tym servem... a co do decyzji Loth'a to imo pochopna ale niech robi co chce.
PS. Czy jeśli przenosi klan na innego serv'a to znaczy, że zmieni banderę/nazwę?
Czcionka · napisany: 12.04.2007 22:54
Cezu - screena zrób :O
Grand Theft Auto Burnout · napisany: 06.04.2007 12:43
kurde... trzeba przyznać, że niezła grafa na tym trailerze :O I realistyczne efekty dymu xD
Gorzej być nie może odc.1 · napisany: 02.04.2007 01:11
Sorry ale obejrzałem do 8:53... później już nie mogłem... powiem tak, pomysł fajny ale kamerowanie kiepskie, to samo ze zwykłymi dialogami... Brak dźwięku otoczenia podczas jazdy, gdy nie ma muzyki powoduje zupełną ciszę co jest wku*wiające... Ciężko jest zrobić coś śmiesznego i dialogi wam nie wyszły (przynajmniej większość). Pamiętajcie, że aby zrobić dobry film tego typu, trzeba zastanowić się nad każdą wypowiedzią a jeśli nie nad każdą to nad większością chociaż... Sorry ale wygląda to tak, jakby dialogi były dopisywane do elementów video zrobionych do ogólnego zarysu fabuły (w sensie, że najpierw pomyśleliście o czym miej więcej będzie akcja, potem nakręciliście film a na koniec, na szybkiego dopisywaliście dialogi)... wcale nie musi tak być, po prostu takie mam odczucia. Jeszcze dziwna była ta ilość wystrzeliwanych pocisków w jednego człowieka...
Spędźcie więcej czasu nad dialogami, dodajcie dźwięk otoczenia (chociaż wtedy gdy nie gra muzyka) i może czasem poprawcie kamerę (chociaż tu już może się czepiam) a będzie cool.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:23
·
Obecnie forum przegląda 144 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 144 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies