O szaaaaaacun, drezz! Ja bym powiedział, że misje fabularne celebruję. To znaczy jedna raz na jakiś czas jest w sam raz, a tak to freestyle kompletny zazwyczaj. W San Andreas w pierwszej możliwej chwili zawsze wbijałem do bukmachera obstawiać konie i maksowałem hajs, żeby gra była łatwiejsza ;)
Ja czekam z pełniejszą wypowiedzią, aż dozbieram na warsztat samochodowy :P
+++ EDIT (06.09.2021 11:56):
Korzystając z promocji (20%) kupiłem w końcu warsztat.
A zatem:
1) sam klub samochodowy to trochę niewypał, myślę, że gdyby miał podziemny garaż dla każdego na choćby 10 pojazdów, byłby częściej odwiedzany. Dlaczego? Można by bezpośrednio z garażu wjeżdżać autem do środka, bez obaw o grieferów, którzy zniszczą aut ow drodze do LSCM. W zasadzie bez umówienia sie ze znajomym, trudno tam spotkać kogoś (lub spotkać kogoś normalnego).
2) fajna opcja wygrywania samochodów, zwłaszcza, że zadania nietrudne, a nagrody o wartości powyżej 1 mln eurogąbek. Ot, taki Cypher, wszedł do sprzedaży i pyk, można go za friko zgarnąć. Dla mnie (i dla innych, którzy nie latają na Cayo Perico co godzinę) - rewelacyjna opcja na zdobycie szybkiej fury bez nakładu finansowego.
3) warsztat - fajna miejscóweczka, zadania z tuningiem i odwiezieniem auta klientowi to spoko opcja na dodatkowy szybki, dość duży i prosty zarobek. Misję wykonywałem jedną czy dwie z Dawidem, który hostował - spoko akcja. Natomiast dopiero jak sam zahostuję i wykonam jakąś, odblokuję tablicę i egzotyczne pojazdy eksportowe, więc o tym aspekcie nie mam jak się wypowiedzieć.
4) Stroje - no tutaj jestem bardoz zawiedziony. Niby jakeiś stroje powiązane z producentami są, ale np. koszulek z logo Grotti (czy też CZEGOKOLWIEK z logo Grotti) nie uświadczysz, a ceny kompletnie z dupy.
5) respekt w LSCM - fajnie, że odblokowuje ciuchy i modyfikacje, szkoda, że można mieć to głęboko i jakoś nie warto o to szczególnie dbać. Mam wrażenie, że to nieco nieprzemyślane rozwiązanie.
6) nowe wyscigi - te są spoko, nawet z randomami na sesji można czerpać z tego frajdę, zalatują tez lekko Szybkimi i Wściekłymi (np. te pościgowe z glinami na karku). Jak dla mnie wyscigi bardzo na plus.
Ja jestem na tym nieszczęsnym etapie, że ciułam kasę na warsztat samochodowy, więc jakieś 90% tego DLC mnie nie dosięga nawet. Niemniej nowe wyścigi uliczne całkiem, całkiem, do tego fajna miejscówka na spotkania online, no i wreszcie można przetestować szybkie fury nawet, jeśli Cię nie stać na ich zakup
chaos napisał: Kij że Anglia gra u siebie i to Euro wydaje się napisane pod nich 🤣
wiem, dlatego liczę na karmę ;)
+++ EDIT (10.07.2021 06:12):
A w ogóle, jak patrzę na doprecyzowanie szczegółów tego typowania, to chyba @sdr powinieneś uruchomić tu na specjalnym podforum jakieś typowania na cały sezon Ekstraklasy, Premier League i innych takich :P
Uwielbiałem wyścigi w GTA: Vice City - podjeżdżało się czym chciało do salonu samochodowego i na dole, przy garażu wybierało wyścig to były naprawdę wyścigi - a nie te z GTA: SA, gdzie podstawiają Ci gruchota i musisz się ścigać konkretnie nim ;/ W sumie teog mi najbardziej w San Adnreas brakowało - przy całej otoczce tuningu, jakikolwiek by on nie był, pościgać się stuningowaną furą w nielegalnym wyścigu ulicami San Fierro na przykład
Jak dla mnie: "Demolition man" z Vice City.
Za Chiny Ludowe nie mogłem tym gównianym helikopterkiem przejść tej misji, aż w końcu ją olałem, przeszedłem wątek główny, a poboczny z Averym (a w konsekwencji tego także następne: z Kubańczykami i Haitańcami) poszedł się chrzanić...
Dobra:
- Woda kolońska "Baccarat"
- Pianka do golenia "Bond"
- słodycze ofkz (cuksy, Mikołaj etc.)
- dwie tabliczki czekolady
- dwie skrzynie narzędzi ;] (w sam raz na nową drogę życia)
na razie napalam się, że w ogóle gram w GTA IV, co od momentu wydania było dla mnie tak odległe, jak posada prezydenta USA (którym nota bene i tak nie mogę zostać, bo nie jestem "born in the USA", jak Bruce Springsteen)...
prędzej czy później zacznę szukać jakiegoś sposobu na te lagi.. ma ktoś pomysł? :P
Obecnie forum przegląda 264 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 264 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami