sicko: z savepackiem byłby problem, bo musiałby wtedy grać na emulatorze i robić save'y... to nie jest trudne, ale posiadanie romów (gier na emulatorze) na dysku, a w tym przypadku chodzi mi o GTA:A, podpada pod piractwo i jest karalne... Romy bowiem służyć miały jako 'demo', dzięki któremu poznasz grę i kupisz ją na GameBoy'a...
Intro....
1) co to jest stund??
2) pierwsze widzę stunt, który ma 3,64mb xO
Ocena & komentarz...
Za ciemny!!
Ten frajer z podkładu muzycznego nie pasuje!!
IMO to jest "z lekka" dziadostwo...
Ocena: 2+/10 Outro...
Mogło być lepiej, no ale że to pierwszy raz, to masz 2+... może Cię to zmobilizuje... mi bynamniej film nie przypadł jakoś...
IMO powinniśmy dawać normalne zdjęcie (czyt. takie, na których nas widać dobrze), a nie a'la rentgen lub 'jestem w kapturze, nikt mnie nie rozpozna'...
sdr napisał: ale cataliny nie było nigdy w Vice :>
czas najwyższy ją tam upchnąć Jako eks-dziewczyna Diaza... Nasz bohater pozna ją w jednej z początkowych misji i przez nią wpadnie w wir gangsterskich zadań stawianych przez Diaza i innych... a wszystko po to, by zdobyć Catalinę, która pod koniec gry oleje nas i powie, że wyjeżdża do LC/SA (nie pamiętam usytuowania czasoprzestrzennego)... Diaz nas osądzi o to, że to przez nas jego była wyjechała i zrobi nam niezłe piekło, a my będziemy musieli przeżyć i albo zabić Diaza i jego 'ziomali', albo trzeba będzie zaplanować ucieczkę z miasta...
:D
Taki fan fick, który raczej się nie spełni (kto wie )
Łatwiej... a nie zawsze łatiwj znaczy lepiej... niech myślą... zresztą to też jset teoretycznie reklama... i to podwójna... zaszyfrowanej strony i dekodera... ;f
Buttona z braku laku, oprogramowania, talentu i w ogóle sklecisz nawet w PAint'cie (statycznego, ale zawsze) ;)
Przy okazji:
Jeśli chcesz zachęcić użytkowników, powinieneś dbać o wizerunek forum, poprawiać błędy użytkowników (napisz w regulaminie [który też ma błędy], że masz prawo poprawiać błędy w postach)a nie odstraszać ich np. tutaj, gdzie pewien user napisał '5.Harry Potter i wieńzień askabanu' xf
Wiem, nazwa tematu abstrakcyjna... aczkolwiek pasuje do bugu, który mi się przytrafił jakieś 10 minut temu... Bawiłem się gazem łzawiżcym... rzuciłem kilka(naście?) takich na radiowóz z dwoma pałecjantami, po czym zacząłem strzelać do przedniej szyby... chłopaki mieli akurat rozwalone drzwi od strony pasażera, no i dziwnym trafem polizei-pasażer zemdlał (?) i nie wypadłz samochodu, podczas, gdy jego kumpel wyleciał przez drzwi, zostawiając je otwarte... no to wsiadłem, wpisałem HESOYAM (hehe, cziter ze mnie ^^), wszsytko wróciło do normy (czyt. wóz cały), a trup nadal się wala po samochodzie... Ani go wysadzić, ani nic (nie mogłem wsiąść od pasażera)...
a OG Loc się nazywa Jeffrey Martin, a nie Cross...
(wiem coś o tym :P )
Vice City
Ken Rosenberg (taki frajerek z niego...) :D
Tommy Vercetti - lubię go za.... wszystko xO
Lance Vance Dance - él0 maqmba...
Liberty City in da III
Toni Cipriani (hmm... niemożliwe...)
Claude Speed - imponuje mi jego wytrzymałość... wuchta czasu i ani słowa nie powiedzieć...
Salvatore Leone - nie wiem czemu, ale lubiłem go, dopóki żył ;)
Liberty City in da LCS
nie grałem...
ale Toni i tak jest the best... ;)
Obecnie forum przegląda 292 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 292 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami