Komu GMail, komu? ;o · napisany: 25.07.2006 20:38
|
dev - zaraz poleci xD
//EDIT: poszło kilka minutek temu...
a, i jakby co: te zaproszenie lecą z konta, które kiedyś używałem, więc nie ma tam nic o żadnym Tonim ;)
|
Komu GMail, komu? ;o · napisany: 25.07.2006 18:47
|
Było już ze 100x, czas najwyższy, żeby było i sto pierwszy...
Ostatnio na eRDeeSie ktoś chciał zaproszenie na GMaila...
No więc:
Chce ktoś jeszcze? Mam wuchtę (ponad 100) zaproszeń, które nie mogą się zmarnować xD. Jeśli chcesz konto na GMailu, podaj swój e-mail, wyślę Ci bezproblemowo zaproszenie...
A, i jakby co - nie usuwajcie tego postu... xD
|
Gta III PS2 · napisany: 24.07.2006 20:28
|
carl - w takim razie nowa gra powinna działać bezproblemowo...
Pozdrawiam i życzę miłej gry w GTA3, czy to na 'starej', czy to na 'nowej' płycie...
//EDIT:
z tego co widzę, to Ci się kompletnie nie opłącało kupować używanej za 65zł, skoro możesz kupić nową za 59.99 ;f
|
Gta III PS2 · napisany: 24.07.2006 19:37
|
carl - teoretycznie nie powinno być... jeśliby się pojawiły, możnaby rozważyć także opcję, że twoje ps siada...
Ale jeśli inne gry chodzą bez zarzutu, to kupno nowego GTA3 powinno być rozwiązaniem Twojego problemu...
|
Wishlist! · napisany: 24.07.2006 19:22
|
a propos włosów - i debilne jest, jak zgolisz sobie głowę 'do zera', po czym płacisz i masz bujne afro.. że niby przykleił mi włosy? zrobił 'Edycja/cofnij' ?
|
Gta III PS2 · napisany: 24.07.2006 18:52
|
carlsa - bardzo możliwe, że to wina tych rys na płycie (wszak płyta jest "w bardzo złym stanie")...
tommy - chcesz, to się wypowiadaj, ale z sensem i na temat... ;f
|
pomysł romana~! · napisany: 24.07.2006 13:34
|
a tak bajdełej na przyszość:
jak już chwalimy się wynikami, to zapodawajmy 'print skrin' z wynikiem :o
|
RSAH - klanówka · napisany: 24.07.2006 09:47
|
No więc, chłopaki... musicie pokazać klasę... nie tak, jak ostatnio... i pamiętajcie, nie chodzi o to by w pojedynkę pruć do przodu, ale by cały team działał razem, sprawnie etc... i żadnych ucieczek do pizzerii...
Wiem, że łatwo się kogoś poucza, samemu nie grając w SA-MP, ale po prostu jedyny "odpowiadający" mi tryb multi to wyścigi, choć szczerze mówiąc nie próbowałem swoich sił w DM...
//EDIT:
100 post... dedykuję go... hmm.... osobie z mojego CR'a... ;*
No, i każdemu z Was, że przeczytał już TYLE moich bzdurnych postów :D
|
problem na początku · napisany: 24.07.2006 09:43
|
miał bana na kompa od 9-19... więc grał 6-9 i 19-22 ^^
A moje GTA2 pochodzi legalnie z netu ;o
|
pomysł romana~! · napisany: 24.07.2006 09:39
|
mtz - a w Austrii jak jest? (z mundurkami etc.)
|
LCS Comics! · napisany: 22.07.2006 18:50
|
sicko - gratuluję refleksu...
a btw. komiksów - jak (prawie) zawsze - skończyło się na słomianym zapale... a szkoda, bo mogło być ciekawie...
|
Music World Game - MGW · napisany: 06.07.2006 13:26
|
Gra nawet spoko... proponuję pisać dane naszych gwiazd, żeby się jakoś zgrać w świecie MWG.
//EDIT:
Mój 'bohater' to:
Tomislav Bjegovic ("Tomislav")
|
PS2 czy PSP czy XBOX ? · napisany: 06.07.2006 13:02
|
ToMeK napisał: srebrna jest droższa od czarnej o 50 dych (w Ultimie)
chyba o 5 dych (50 zł) ;)
Jak już się zdecydowałeś na PS2 - czarne 4ever...
|
Wishlist! · napisany: 05.07.2006 16:15
|
lepszy system wyścigów (np. ten, który opisywał Jant w pierwszym poście 9 strony tego topicu ), bo wyścigi w San Andreas są imo do dupy w porównaniu z wyścigami z Vice City, gdzie jechałeś czym chciałeś...
Imo jakby połączyć zalety VC (jedziesz czym chcesz i w ogóle elo nielegalne wyścigi) i SA (możesz tuningować wozy) otrzymalibyśmy niesamowitą mieszankę wyścigową, któa przypadłaby do gustu ogromnej liczbie osób - otóż możnaby się ścigać czymkolwiek, a za zarobione pieniądze tuningować dalej swoją maszynę...
Co nie zmienia faktu, że powinien być jakiś podział na 'kategorie' - motory, samochody osobowe takie, samochody siakie itp.
Poza tym "dobrze wymodelowany Tor Wyścigowy który miałby swój terminarz zawodów" (jak napisał Jant) byłby dobry... Dlaczego?
1) żaden debil nie jedzie taksówką pod prąd podczas wyścigów
2) wiesz, kiedy są następne zawody czyli kiedy NIE WYKONYWAĆ MISJI :D
Reasumując -
tor wyścigowy, nielegalne wyścigi uliczne, terminarz wyścigów na torze i nielegalnych też, lepszy system wyścigów, jazda jakimkolwiek wozem (róznież stuningowanym)
+ więcej opcji tuningu z racji tego :o
No... to tyle ode mnie... :D
|
PS2 czy PSP czy XBOX ? · napisany: 05.07.2006 16:04
|
Na PeeSPe posłuchasz sobie muzyki w trakcie jazdy, jak już znudzi Ci się gierka...
No i też taka prawda, że jadąc na wakacje nie będziesz taszczał ze sobą PS2 lub XBOX'a, żeby się okazało, że TV tam nie ma ;f
:D
Btw. Czemu w ankiecie nie ma opcji "Nie posiadam żadnej z tych konsol" ?
|
Spekulacje i spiskowe teorie.. · napisany: 10.06.2006 07:41
|
To już by nie było GTA... chociaż - przy obecnych kłopotach finansowych T2 może chwycić się każdej metody
|
Spekulacje i spiskowe teorie.. · napisany: 09.06.2006 19:04
|
możemy grać tym kolesiem, co się bawił z Candy Suxxx i będzie misja, w której trzeba zemścić się na Tommy'm Vercetti za to, że robi nam antyreklamę :D
|
GTG.Clan · napisany: 26.05.2006 19:53
|
ooo... fajnie... życzę miłej zabawy...
|
Fkrenca! · napisany: 24.05.2006 16:33
|
NICram napisał: to
N I E
NICram napisał: jest głupia piosenka. :(
|
|