Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:37
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Toni
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Toni
GTA 3- Najlepsza Część Serii? · napisany: 05.08.2006 09:33
No fakt - nie widzę sensu ustalania, która część serii jest lepsza, bo każdy ma własnego faworyta...
Zresztą - mniejsza o to... piszcie dalej i tyle xD
Tony Hawk's... · napisany: 04.08.2006 19:42
Dragan - no pewnie :D
A co do tego THAW - ile mniej więcej kosztuje i czy opłaca się kupować :D
Wishlist! · napisany: 04.08.2006 16:31
Moje życzenie: xD

Odzwierciedlenie w pełni sprawnej i funkcjonującej komunikacji miejskiej z możliwością jazdy autobusem jako pasażer (opłata za bilet) oraz możliwość 'dorobienia sobie' jako kierowca autobusu (wyrzucamy kierowcę wchodząc drzwiami z przodu po lewej) i jeżdżeniu od przystanku do przystanku (jak w Vice City). Z tym, że na przystankach trzebaby się zatrzymywać i własnoręcznie otwierać/zamykać drzwi autobusu Poza tym dobrze byłoby, gdyby przystanki miały takie zatoczki, żeby nie parkować autobusem na środku ulicy, zatrzymując przypadkowo ruch...

:D

Wiem, powstałby z tego symulator komunikacji miejskiej, ale po prostu byłoby to fajnym "gadżetem" dla chcących się trochę 'pobawić' :o
Wątek śmiechu · napisany: 04.08.2006 16:26
Jakiś kabaret (chyba nie polski) prezentuje zaczepisty skecz, początek może w stylu "nic nowego", ale po jakiejś minucie się nieźle rozkręcają!!!
GTA 3- Najlepsza Część Serii? · napisany: 04.08.2006 16:22
Peter, Peter, Peter... wiem, na czym polega dyskusja, ale dyskusja powinna raczej zakończyć się rozwiązaniem danego problemu w sposób (prawie) jednogłośny... tutaj rozwiązań jest 9 (nie licząc VCS i GTA IV)... JA nie każę nikomu zamknąć się, po prostu stwierdzam fakty, a dyskusja może sie toczyć dalej. ;o
Tony Hawk's... · napisany: 04.08.2006 12:36
ja muszę przyznać, że grałem tylko w thps3, thps4, thug1 i thug2... i to na GameBoy'u... więc tak: ogólnie nie przepadam za "tego_typu_grami" (i.e. "Dave Mirra Freestyle BMX" czy też "Matt Hoffman..."), ale z nudów często włączałem sobi któregoś 'TeHaPeeSa' i bawiłem się w combo'sy...

Co mnie zaciekawiło w Twoim poście, to wzmianka o THAW (a konkretniej o parkourze)... pierwsze słyszę o tej części "przygód" Hawk'a (po co się interesować grami, w które się nie gra)... muszę więc znaleźć w mojej okolicy jakiegoś 'wyjadacza', który pożyczy na kilka dni THAW w celu przetestowania możliwości tejże gry :D
Komu GMail, komu? ;o · napisany: 04.08.2006 12:24
Bananaboj - as you wish...
wysłano z mejla AMNauka :)
Spekulacje i spiskowe teorie.. · napisany: 04.08.2006 08:31
Jant - prom czy ten wielki frachtowiec (czy jak to tam się zwie - ten statek taki duuuzy) ? ;>
Treningi - dyskusja · napisany: 04.08.2006 08:29
lol, Jant, zapodałeś thumbnails'ami... zarzuć linkami do całych screenów :o
Spekulacje i spiskowe teorie.. · napisany: 03.08.2006 19:14
a pamiętacie kolesia z betonowymi bucikami? stawiam 5 doughzów* na to, że w którejś misji trzeba będzie mu je zafundować

*poważnie mówię...
Spekulacje i spiskowe teorie.. · napisany: 01.08.2006 20:18
dobra, znamy już głównego bohatera - Victor Vance.
Znamy możliwości, znamy 4 misje, teraz jeszcze trzeba odgadnać pozostałe;) IMO jedna misja może polegać na (przypadkowym lub celowym) zdemolowaniu/zniszczeniu/wysadzeniu parku rozrywki, bo jak wiemy - w Vice City go nie ma...
GTA 3- Najlepsza Część Serii? · napisany: 01.08.2006 18:59
Cytat:
a wsezystko co było pierwsze zawsze jest najlepsze

znam takich, co przyszli na świat 6 lat wcześniej od siostry/brata i są głupsi xD

a na serio - ta dyskusja teoretycznie nie ma sensu: każdy będzie wysuwał własne zdanie, a prawda jest taka, że każdy ma rację - zależy od gustu, czy gra nam się podoba czy nie i z tej racji nazwiemy ją najlepszą...
GTA 3- Najlepsza Część Serii? · napisany: 31.07.2006 10:24
Nie ma takiego miasta jak Nowy York... albo "Nowy Jork", albo "New York"... nie miesza się tego... ;f

a odnośnie tego, które GTA jest najlepsze, to szczerze mówiąc nie można porównywać części ze sobą...
po pierwsze: wiadomo, że np. w SA jest więcej możliwości, wiadomo, że w VC ścigasz się, czym chcesz, wiadomo, że GTA III było przełomowe... każda z części jest najlepsza pod jakimś względem, nie można jednogłośnie stwierdzić, że ta gra jest najlepsza i koniec...
Wishlist! · napisany: 30.07.2006 11:42
a w ogóle to chciałbym, żeby to było miasto a'la Londyn: ruch lewostronny, kierownica po prawej stronie i inne takie :D
Wiem, że to już bło w GTA:London, ale ja chcę takie cuś w "trzy de"...
GTA 3- Najlepsza Część Serii? · napisany: 28.07.2006 19:38
no... ja mam 2 faworytów: wyżej wymieniane GTA III oraz wspomniane przez eskejda Vice City...
San Andreas może i jest wielkie, mnóstwo możliowości, etc., ale zawiodłem się na tej grze, m.in. ze wzgl. na zjechany system wyścigów (wyścigi w Vice City ROX)...
Filtering... · napisany: 27.07.2006 20:58
i co w ogóle znaczą te pojęcia i do czego się odnoszą ;]
Porząd(a)ne wózki · napisany: 27.07.2006 14:45
Od dziś (a właściwie od wczoraj) mamy licencję na pliki autorstwa JVT.

Jeśli chcecie zaproponować jakiś plik (niekoniecznie taki, na jaki mamy licencję), napiszcie mi na PW co to za plik oraz podajcie link do strony, na której się znajduje i opcjonalnie jakieś namiary na autora, żeby można było załatwić licencję.

Pzdr.
Komu GMail, komu? ;o · napisany: 27.07.2006 08:21
sicko - każdy może... ale ja mam jesze 90-parę niepotrzebnych, bo na nieużywanym już przeze mnie koncie, więc staram się je mądrze wykorzystać...
Wersja PlayStation2 · napisany: 26.07.2006 21:00
lcs to nie jest środek pieprzonego lata, skoro pada tam śnieg :D

ale mówię - wybierz LCS...
Wersja PlayStation2 · napisany: 26.07.2006 19:16
nie wiem, gdzie jest lepsza grafa, ale szczerze Ci radzę: jeśli masz tyle kasy, żeby kupić LCS - bez wahania wybierz właśnie tę część :)
Okładka.. :> · napisany: 26.07.2006 19:14
Mitch Baker 4ever! ;)
W ogóle dziwiłem się, że tak mało misji u tego kolesia (a właściwie u jego gangu) można było wykonać w Vice City...
I mam nadzieję, że będzie głównym bohaterem, albo będzie u niego "woohta" misji do wykonania...
;)

A odnośnie VC i palemek - VC ma swój klimat... dla jednych cukierkowy a'la lalka Barbie, dla innych debeściarski... ja należę do tych drugich...
no, i w Vice był zarąbisty system wyścigów... imo najlepszy jak dotąd w częściach, w jakie grałem (czyli wszystkich oprócz LCS [no i VCS ofkz])...
dlatego VC > LC > SA
Pokaż swoją twarz · napisany: 26.07.2006 18:48
yay, Grzesiek, elo fotka :D
A dla tych, co jeszzce ich nie widzieli (są w ogóle tacy? ;f) - Moje fotki w galerii na blogu
Wishlist! · napisany: 26.07.2006 18:40
z serii 'małe, a cieszy':
+ migacze w samochodach
+ możliwość przyciemniania szyb
+ możliwość usuwania klamek itp. ;)
+ możliwość opuszczania/podnoszenia szyby podczas jazdy (yeah!)
RPG Humor · napisany: 26.07.2006 09:42
:o
Niektóre teksty wymiatają...
btw.
"Ty bedziesz MG, a ja idiota."
Prawie jak reklama Sprite'a.
Prawie robi WIELKĄ różnicę xD
Komu GMail, komu? ;o · napisany: 26.07.2006 09:26
eskejd - dzięki, że mnie 'wyręczyłeś'...

właśnie dodaję Cię do znajomych...
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:37
·
Obecnie forum przegląda 294 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 294 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies