Speedy napisał: Czemu kobiety nie interesują się GTA?
Jak nie, jak tak... choćby na _R są bodajże 3 (!!)... To, że na GTG nie ma żadnej, nie oznacza, że wcale nie ma... świat jest wielki... a ziemia nie jest płaska... poszerz swoje horyzonty, przejdź się po _R tudzież innych stronach, a na pewno znajdziesz przedstawicielki płci żeńskiej...
1) mnie wsio działa jak należy, a akurat przeglądam z IE
2) nie musisz przeglądać każdego tematu - spr. datę ostatniego postu (po prawej przy każdym topicu)
// edit do postu (żem kurna się przejęzyczył :P) poniżej:
nie setny post, ale setny topic, bo ten (mój) post np. ma numer 1952
btw. Można zapodać kilkoma propozycjami, czy tylko jedną?
//EDIT:
W takim razie jeszcze:
* Willy 69 Marty - z tym, ze 6 i 9 najeżdża na siebie (taka animacja) i wychodzi z tego coś a'la &...
* 69 in Beaufort's scale
* Santos from Los Santos: on killer's trace
* 69 - fucked killa (można to dwojako zrozumieć )
by mtz: kolory pisze sie bez cudzyslowu : P by Toni: kiedy tak czy owak działają (bynajmniej w moim IE :D) by mtz: ale na moim FF nie ;x by lothronik: na moim tak ;D by Toni: dewastujecie mojego posta xO by DJ: a jeszcze i ja się dopisze... by Toni: zbieram autografy xD jeszcze tylko sdr, JaKo i kilka innych osób!!!111 by lothronik: :O. Lepiej dawajta propozycje, a nie mi tu marudzicie. :P by Toni: dałem już kurde 5... chcecie więcej?
Killer Thriller, Sexual murder, Catch killa in 60 seconds, Rasta Pederasta :D, Where strangers become friends - slogan Glory Hole Theme Park, wspominany w radiu...
Lothroniczq, mam do Ciebie prośbę:
Zrobiłbyś specjalnie dla Toniego kilka fotek?
Chcę wiedzieć, jak wygląda moja okolica i nie tylko...
1. Willa Leone
2. garaż Joey'a
3. Borgnine Taxi (o ile takowa występuje)
4. Saint Mark's Bistro
5. miejsce, gdzie odbieraliśmy w GTA3 misje u Asuki
6. 'baza' Kartelu w Shoreside Vale (wiesz, o co mi chodzi?? - tu masz zaznaczoną tą lokację: http://img129.imageshack.us/img129/6833/espresso2go1jj.gif )
7. Stadion w dzielnicy Aspatria, Staunton Island - widok z ziemi (stojąc na schodach)
8. Stadion w dzielnicy Aspatria, Staunton Island - widok z helikoptera
9. Restauracja Mamuśki :*
10. Willa Dona Salvatore'a.
Obecnie forum przegląda 287 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 287 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami