Tradycyjnie już, czekam na wasze opinie na temat świeżego trailera.
Na początku moja. Ogólnie mi się podobało - ten gameplay, walka, minigry (bilard), samochody i zakrwawione ubranie Nikolasa po rzeźni. A do muzyki będzie się trzeba przyzwyczaić. :>
Ogółem to sądzę że jak to zwykle 3 trailer ukazuje najwięcej i tak też jest teraz. Dużo ciekawych animacji, efektów między innymi wybuchów, ciekawych scen, momentów.
Jestem naprawdę zadowolony.
A swoją większą opinie mam nadzieje przedstawię w analizie : )))
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Shitzu było napisane na nrg-900 z trailera, a w fabryce Sprunk'u ma miejsce jedna ze strzelanin (również w tym trailerze). R* jest okrutne. Ten trailer powoduje zwiększenie ciśnienia, a tu trzeba czekać :/
Ja się najbardziej obawiam o framerate. Widać było dużą różnicę między gameplayem, a zmontowanymi scenami, ew. cut-scenkami. Animacja wygląda mi na 20 fps'ów, które czasem się krztusi i spada nawet do 15, co na next-genach nie powinno mieć racji bytu. Jak Rockstar tego nie naprawi to będzie ogromny minus.
Kruk napisał: Ja się najbardziej obawiam o framerate. Widać było dużą różnicę między gameplayem, a zmontowanymi scenami, ew. cut-scenkami. Animacja wygląda mi na 20 fps'ów, które czasem się krztusi i spada nawet do 15, co na next-genach nie powinno mieć racji bytu. Jak Rockstar tego nie naprawi to będzie ogromny minus.
To mnie też mnartwi... R* nie może nam tego zrobić!
Obecnie forum przegląda 161 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 161 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami