Sorry, ale czy wy nie ma cie nic lepszego do roboty? Nie wiem wezcie sobie jakies hobby znajdzcie programowanie, piszcie wiersze, albo nie wiem uprawiajcie stolarke... A nie placzecie jak dzieci ze wam klan zamkneli ... ah no tak - srednia wieku
I cos czego nie popuszcze, biedni pecetowcy tworza gry dla bogatych konsolowcow ... konsols fan bojz zu gazen
A wy znowu pie**olicie o tej wojne PC vs. konsola? Ile mozna? I na co wam to? Zalozmy ze kompy badz konsole okaza sie gorsze od swoich 'rywali' i co wtedy zrobicie? Zes*acie sie w gacie z wrazenia? Wezcie to juz skonczcie bo zal...
a ja powiem tak:
byłem w klanie przez... hmm... krótko.
W ogóle ostatnio rzadko tu bywam.
ale imo powrót klanu, niekoniecznie w tym samym składzie (Swoją drogą, nie żebym coś sugerował, jakiś bunt wzniecał i w ogóle, ale bez lothronika z klanem nie ruszycie? jakbyś Ty, tommypl, coś sam zastartował?) to fajna idea.
Toni napisał: bez lothronika z klanem nie ruszycie? jakbyś Ty, tommypl, coś sam zastartował?
ja osobiście też sądzę, że klan może poprowadzić inna osoba. i również sądzę, że tommypl mógłby spróbować w roli CL'a. proponowałbym jakieś 2 treningi na próbę i może klanówkę, i wtedy zadecydować co dalej. trzeba sprawdzić jakim tommy jest przywódcą - wiadomo, wodza muszą się słuchać jeśli da radę utrzymać porządek w grupie, to sądzę, że można spróbować. marcin, nie będziesz krzyczał?