Ariasz- fakt pomyłka o 15 lat ale juz tak dawno w to grałem ze moglem się pomylić mi i tak chodziło o te >50 lat róznicy między mafią a gta jesli chodzi o czasy w ktorych te 2 gry są rozgrywane :)
Pffff, będzie snooker w Mafii 2. : PPPP
Na pierwszym screenie po prawej widać napis nad wejściem do budynku.
Boje się żeby nie zrobili przypadkiem szajsu, bo zazwyczaj sequel'e są gorsze. Ale może tym razem historia potoczy się inaczej. Póki co trzeba czekać na trailer z GC.
maxiu twoje obawy sa pewnie spowodowane tym co sie stalo z ojcem, mialo byc tak pieknie a jak bylo kazdy widzial. No ale zauwaz jedna rzecz, na druga czescia pracuje ta sama wytwornia. PEPIKI kochane ktora odjebaly tak pierwsza czesc, zwane dalej Illusion Softworks, sadze ze twoje obawy sa puki co nie uzasadnione.
ariasz głównie chodziło mi o serie halo(większość fanów tej serii uznała halo jest boskie natomiast halo 2 jest mocno gorsze), ale przyznam, że Ojcem Chrzestnym też byłem zaskoczony(niepozytywnie).
Ogólnie myślę, że IS zrobi kawał dobrej roboty jak przy pierwszej części. Nie wiem dlaczego, ale akurat im ufam. Nic, pożyjemy, poczekamy, zobaczymy. : )))
Te obawy są troche słuszne(???) Grał ktoś z was w Vietconga? Vietcong 2 miał być lepszy od jedynki i wyszedł dużo gorszy niestety. No ale mam nadzieje, że nie bedzie tak w przypadku Mafii 2.
Ariasz intro do mafii jest jedno z najlepszych jakie widzialem w grach, ale zakończenie mafii bardziej utkwiło mi w pamięci, to chyba jedyne zakończenie w grach, które będzie się pamiętać bardzo długo.... :))
intro z mafii... zawsze od tej muzyki przechodzily mi dreszcze ;d po prostu najlepszy jaki widzialem, tak samo mafia jest prawdopodobnie najlepsza gra w jaka gralem, mam nadzieje ze mafia 2 to zmieni... licze na rownie trafnie dobrane glosy aktorow i tak samo ***ista muzyke.
trailer niestety nie przypadl mi do gustu, boje sie ze w tej grze bedzie taki rozpizdziec jak w godfatherze ;/ poza tym ten typ w kolorowej koszuli, oby ten sequel byl tak powazny jak prequel
kresek również miałem odczucie, że to film. Naprawdę wygląda oszałamiająco! Według mnie klimat prezentuje się bosko. Największym zaskoczeniem było dla mnie poruszanie się postaci oraz wykończenie ich w każdym calu. Mam nadzieje, że nie dadzą jak w Ojcu Chrzestnym tych interesów i innych pierdół, bo Mafia kojarzy się bardziej ze świetną fabułą jak z filmów, w których nie ma czasu na przejmowanie cholernych interesów i prowadzenie wojn z innymi mafiami.
No, ale nie moge z tą grafiką, wygląda prześwietnie.
nie wciagnela cie bo jestes marnym konsolowcem ktory wali konia przy sieczce typu devil may cry ;d to nie jest jakiestam bezmozgie nawalanie w klawisze i pewnie to bylo przyczyna braku sukcesu mafii na konsole
wicko, a czego sie ***a spodziewales na rok 2001 ? Nie zapominaj ze ta gra ma 5 lat! Wtedy sie robilo gry a nie jakies locosroko teraz. Ot co, bedzie mi tu mafie obrazac łobuz.