Chcę wam zaprezentować trailer z filmu TOXIC, który robię z kolegami, ale... nie pomyliłem się zakładając ten temat w Cafe Robina, ponieważ on nie jest tworzony w GTA. A zresztą patrzcie i oceniajcie.
rp: 21285 skąd: Warszawa
nie no... czekam na full wersje... uwielbiam bijące się i jarające pod garażami 8-latki XDDD Gang III
przystopuj z GTA; taka rada od serca ;)
Gang 3cio klasistów !!! Poszukiwani za wielokrotne rozboje, palenie papierosów i napadanie na starszych ludzi, znak rozpoznawczy: worek na kapcie w zielone żabki !!! Świetnie wyszkoleni w rzucaniu kredkami świecowymi w ludzi. Ktokolwiek widział tych bezwzględnych i okrutnych bandytów proszony jest o doniesieniu o tym dyrektorowi szkoły!
Czy jestem jedyną osobą, która nie widzi w tym niczego dziwnego/specjalnego? Grupka nastolatków chce nakrecic film, bardzo fajnie, nawet jesli to troche smiesznie wyglada.
Aha, bardziej by pasował kawałek Beastie Boys - Sabotage xd
Serio za sprzedaz gta dzieciom ponizej 16 roku zycia to powinni dawac takie kary jak za zlamanie paragrafu taktujacego o sprzedazy alkoholu osobom nieletnim i nietrzezwym.
Primo to FILM, a podstawą filmu jest GRA AKTORSKA. Ludzie tworzący film o bojkach na ulicy, narkotykach itp mogą być wzorowymi uczniami, zrownowazonymi psychicznie, w szczesliwych zwiazkach z ładnymi i inteligentnymi dziewczynami.
A Wy tu bez wyjatku pieprzycie, jakby oni byli kryminalistami filmującymi napady na staruszki.
Tak samo ja, opisując rozpierduchę w barze nie muszę nosić ze sobą noża i naładowanego gnata za pazuchą.
Secundo trochę kultury przy wyrażaniu swoich poglądów.
metzen napisał: Primo to FILM, a podstawą filmu jest GRA AKTORSKA. Ludzie tworzący film o bojkach na ulicy, narkotykach itp mogą być wzorowymi uczniami, zrownowazonymi psychicznie, w szczesliwych zwiazkach z ładnymi i inteligentnymi dziewczynami.
A Wy tu bez wyjatku pieprzycie, jakby oni byli kryminalistami filmującymi napady na staruszki.
Tak samo ja, opisując rozpierduchę w barze nie muszę nosić ze sobą noża i naładowanego gnata za pazuchą.
Secundo trochę kultury przy wyrażaniu swoich poglądów.
mtz furales cos ?
motyla noga o jakiej ty grze aktorskiej mowisz czlowieku ...
oni maja trzymac swoje lyse dupy w lawce szkolnej a nie krecic filmy o bojkach jeeeeezu giertych wez sie za nich
narkotyki ? takie slowo w ogole nie powinno im do glowy przychodzic bo nie dojrzali do tego psychicznie
"Secundo trochę kultury przy wyrażaniu swoich poglądów."
-cel uswieca srodki drogi przyjacielu
i nie rozumiem kogo ty grasz w tym teatrze, jakiegos stroza moralnosci ?
mam jeszcze pytanie do tych panow ... wroc do tej dzieciarni ktora probuje sie trudnic kinematografia ... ile wy macie lat ?
Jak inaczej nazwiesz tych mlokosow z filmu? Albo inna osobe w wieku 13 lat ? Poprostu jestem zdania ze powinni zajmowac sie czyms pozytecznym a nie glupotami. I nie zarzucaj mi stagmatyzmu, bo tak odebralem twoim post.