Moja stronka pt EJMAX prezentuje gry na konsole przenośne. Na sam początek sa na GBA, GBC, GB. Potem będe wrzucać gierki na SP2 i cos lepszego... Zbiegiem czasu będzie się dziać duzo rzeczy. Będą nowe sety DJ REXIOR. Oraz inne atrakcje. Oczywiście nie zapomniałem wrzucić do ściągnięcia gry Grand Thef Auto: Advance na GBA\GBC. Mam nadzieje że wpadniecie do mnie na EJMAX
Zbiegiem czasu są wskazówki zegaru - ***zielają, a czas je goni...
Cytat: Będą nowe sety DJ REXIOR
1) ksywkę się odmienia 2) na stronie jest podane, że to REXOR... zdecyduj się.
Poza tym takowe romy wg polskiego prawa należy przechowywać na dysku maximum 24 godziny od momentu pobrania ;), no, ale to Polska, tu asady są po to, żeby je łamać...
Forum Ci nie działa. W Downloadzie pustki. A strona jakaś taka... uboga.
Skin standardowy. Ładny, no ale masa stron taki ma :p ROMy wogóle są nielegalne, jednak to Twoja strona i Twój problem jak ktoś sie przyczepi I nie wiem co mamy oceniać, bo nic na stronie nie ma. Download pusty, forum puste, artykuły puste. Wrzuć tam coś, albo zamykamy No, bo co podziwiać sam skin?
Normalnie, za standard nalezy uwazac posiadanie neostrady (oj zeby mi ktos nie zarzucil stagnacji chodzi rowniez o innych masowych operatorow swiadczacych gowniane uslugi i naciagajacych niczego niepodejzewajacych rodzicow kupujacych dzieciom internet na komunie), chec pokazania sie w internecie z byle kiczem zeby moc sie pozniej chwalic kolega "hey jestem w internecie", no dziecko mozna nazwac jeszcze standardowym patrzac przez rozne pryzmaty, np gustow muzycznych czy chociazby gier.
Temat nie ma sensu, jest jak nasionko, zoladz ktory dopiero co spadl z debu, byc moze, za pare dekad wyrosnie z niego kurewsko fajny badyl. Puki co, bida z nyndzom.
Panowie, troche opanowania!!! Na mojej stronce jest przeciesz bogaty DOWNLOAD i inne atrakcje. Strona ta ma jeden minus. Mianowicie żeby dostac się do forum, artykułów, download. Czeba mieć KONTO!!! A jak sa tacy ludzie (za przeproszeniem) że nie rozumią ze tak jest to juz nie moja wina! I jeszcze raz zapraszam do mnie na EJMAX . Pozdro
Nie mialem okazji jeszcze sie wyrazic nt. tej strony...
Kiepsko. PHP-Fusion, brzydki adres [nie myslales o jakiejs domenie?], lay to o kant dupy rozbic i w ogole - kiepsko. Popracuj troche. ;] Sposob pisania newsow u Was tez lezy.