OMG.. wielka tragedia bo dla kazzdego odcinka zakladam nowy post.... Przy JJ jakos nie zauwazylem takiego upomnienia..hmmm... ale mniejsza. Oglądajcie i oceniajcie.
omg nie post tylko temat. dopiero od jakiegoś tygodnia czepiamy się o takie rzeczy, więc jak wyjdzie jj4 to też pojawi się w starym temacie pozdrawiam i oglądam //sdr
Trzeci odcinek jest zdecydowanie najlepszy chociaż stosunkowo krótki. Czcionka wreszcie normalna, inne elementy też są wporzo. Może skusisz się na dubbing, weź paru kolegów, i pokaż nowy wymiar w kręceniu filmów w gta. Moja produkcja (jak sie wkoncu wezme ehh :F) powiem już teraz, że będzie z dubbingiem - bez napisów. Nie no GaVi miażdży... Kocham Cie... :*
Edit: Może nie 'aż' kocham, ale bardzo podziwiam. Pozdro. ;D
no, obejrzałem i jest ok. poprawiłeś błędy, które wytknęliśmy ci ostatnio. tylko tak jak mówi willy trochę ten odcinek na krótki - może ~20 minut byłoby optymalnie? odcinek ma 14 minut, a upchnąłeś w nim tylko dwa wątki ;s ale tak jak mówiłem: jest fajnie, trzymasz poziom czekam na dalsze epizody.
Od razu lepiej z napisami, ale były mini błędy. (nie obniżę za to oceny, wiem, że masz problem z podglądem) W Vol.2 myślałem, że będą gonić go na piechtę, a tu ładne rozwiązanie, quady i cross. Nie pisze się 'w klubie striptizerskim' tylko 'w klubie ze striptizem' Szkoda, że nie było dźwięków z gry :\ Za dużo efektów podczas normalnych scen, których nic się nie dzieje. Dziwne było to, że pod zdobyciu broni i pojazdu nie uciekł (przynajmniej ja tak był postąpił)
8/10
rp: 21285 skąd: Warszawa
wszystkie Twoje filmy są świetne... z pewnością dorównujesz takim perełkom jak Gangsterskie Porachunki itp... moim zdaniem powinieneś zrobić jakąś stronę internetową na której możnaby było pobrać (nie obejrzeć na GV) wszystkie Twoje dzieła... z niecierpliwością czkamy na następne części i obyśmy nie musieli czekać długo ;)
Już się nie będę rozpisywał o montażu itp, bo wszystko tak samo piękne jak w poprzednich częściach. Strasznie mnie wkur**ały te ściemnienia i rozjaśnienia, oczy mnie od tego bolały :X może dlatego, że oglądałem wieczorem. Bardzo też przeszkadzał brak ruchu ulicznego. Ten sen z dziewczyną kojarzył mi się z Max Payne 2 : D. 9/10
hehe. bardzo ciekawy odcinek. krótki. w sumie myślałem, że jeszcze pociągniesz jakoś tą historię, no ale w sumie to może rzeczywiście nie ma co przeciągać zakończenia historii można się było domyślić, ale ostatnia scena mnie trochę zdziwiła. [SPOILER!] nie wiem, może coś przeoczyłem, może nie zajarzyłem, a może brak mi inteligencji ale co tam robił ten gościu z celi?? i dlaczego zrobił to co zrobił? :p
Niezły odcinek. Szkoda, że tak jak już ktoś powiedział, brak dźwięków pojazdów. Zdziwiło mnie też trochę, że Angus opowiedział całą swoją historię jakiemuś nieznajomemu barmanowi. Ale poza tym wszystko jest 'pysznie'. Ogółem bardzo dobre zakończenie serii. Moja ocena to 8.5/10
Edit:
Tinky Winky: to ma pozostać jedynie tajemnicą autora [tak mi się przynajmniej wydaje]
rp: 6461 skąd: Zielona Góra
Ładny Odcinek . Dobre zakończenie. Ogladalem wszystkie czesci i powiem ze ci film nawet sie udal. Moglbys zmontowac z tego 1 dlugi i wywalic na gogle:)
GaVi napisał: Napisalem nowy temat bo uznalem,ze moge skoro dla JJ powastaja nowe..coz..widocznie ja nie mam takiego prawa.
miałem zostawić ten temat, no ale jak już mtz przeniósł... nie bądź zły
Cytat: to ma pozostać jedynie tajemnicą autora [tak mi się przynajmniej wydaje]
no, widocznie tak ma być
a... i nie wystawiłem oceny. w tym odcinku wiele sie nie działo, ale stał na poziomie. 7/10. zaś jeśli chodzi o całą serię to była świetnym pomysłem. zemsta - motyw moze oklepany (w kinie, tv), ale to nie ma większego znaczenia. jak na realia gry komputerowej, wykonanie jest bardzo dobre, dużo fajnych efektów, muzyczka w porządku... miodzio. ale, że nie ma rzeczy idealnych: