Podczas gry mam 3 problemy.
1. Gra się zacina, choć na gorszym komputerze jest OK.
2. Jak gram pokazuje mi ze podłączyłem nowe urządzenie (mam nowe sterowniki).
3. Jak Claude idzie to się potyka i zabija lub niszczy samochód.
1. Sprawdź czy twój komputer podczas gry się nie przegrzewa i czy cały osprzęt działa prawidłowo. Pozamykaj także zbędne programy i procesy w menadżerze zadań.
2. Prawdopodobnie masz piracką grę.
3. Patrz punkt drugi.
sicilian napisał: 1. Sprawdź czy twój komputer podczas gry się nie przegrzewa i czy cały osprzęt działa prawidłowo. Pozamykaj także zbędne programy i procesy w menadżerze zadań.
2. Prawdopodobnie masz piracką grę.
3. Patrz punkt drugi.
Wiesz co ci powiem a moze on po prostu zgubil oryginala. A ty lepiej sam uwazaj czy nie masz pirata
Przemool11:
Jak ma sie piraty to moze gra nie chodzic dobrze, to po pierwsze. Po drugie nie uzywam pirackich dyskow. A po trzecie to przestalbys sie czepiac mnie ciagle, bo ja juz nie wiem o co ci chodzi (obrazilem cie jakos or what?)
A może poprostu masz za szybki komputer? ^_^ ja tak mialem z pewna gra ze na starszym komputerze wszystko ok a na nowszym koles biega jak wsciekly :D, ewentualnie przeinstaluj gre ;] albo porzycz od kogos inna i sprawdz czy zadziala...
kandefer
1. zainstaluj najnowsze sterowniki( najnowsze dla TWOJEJ karty graf, bo być może wgrałeś z jakiegoś innego modelu, bo nie możliwe żeby przy takim sprzęcie lagowało gta3)
2. Jak masz winXP to jaki masz SP ( coś czuje pewnie w ogóle, bo ci fraps, i gamecam nie chodzi)
3. Zrób screena swoich opcji video i wrzuć tutaj( do tego nie potrzeba żadnego programu....)
W każdym razie, to nie wina sprzętu tylko oprogramowania, ani także 'wersji ze statku'(jeżeli nawet takową posiada)....
mam sp 2, ale chyba wiem o co chodzi, bo mam kartę ati radeon, a na konkurencyjnej stronie jest sterownik do gta na tą kartę, ale już nieaktualny jest link. mógłby ktoś zapodać
Obecnie forum przegląda 295 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 295 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami