rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
Mam do was takie pytanie czy jesteście za taką stroną www na , której znajdowało by sie porady dla pocxątkujących webmasterów, opisów cms'ów i modyfikacji do nich, opisy tworzenia styli, grafik, nowe technologie, pomoc dla webmasterów i projekty modyfikacji.Na tej stronce znaleźli by wszystko co jest potrzebne do stworzenia jakotakiej strony www takie osoby niedoświadczone jak wierzba itp . ;p
Co wy o tym myślicie ?? czy zabierać się za to i czy ktos mógł by mi w razie czego pomóc bo z php to u mnie nie jest ekstra ; p
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ale jak szukałem np jak modyfikowac php-f to bardzo mało znalazłem i sam sie musiałem uczyc a i zapomniałbym , na tej strone użytkownicy pomagali by początkujoncym np pogając im w tworzeniu grafik skryptów itp no bo przecież ilez mozna oglądać tych stron robionych w htm i webmajsterem ;p
Wystarczy przejrzeć fora internetowe, gdzie znajduje się dział Webmastering (or smth like that). Jeśli nie znajdzie się odpowiedzi na swoje pytanie to można śmiało je zadać ;f
Generalnie, jeśli nie masz słomianego zapału, znasz się na tym i masz wolny czas to jasne, spoko.
tmster napisał: spoko xD może coś zaczne robić ale przy okazji bo teraz pracuje nad gtaiv.pl ;p
Kolejny sajt o GTA? Mam nadzieję że dobry wyjdzie ;> (szczerze mówiąc mam już dość crapowatych stron na tameat GTA, o których i tak już nikt nie pamięta).
Obecnie forum przegląda 145 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 145 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami