Nie wiem czy was to obchodzi, jednak dziś pojawił się pierwszy trailer z nadchodzącego Call of Duty 4. Akcja w czasach współczesnych. Czekam na wasze zdanie.
A tak jeszcze chciałem coś dodać - CoD u mnie wybija się poza inne gierki fpp, dzięki możliwości celowania przez przyrządy, której nie widziałem przy innych strzelaninkach, a jest ona według mnie niezbędna. : c
Hmm, niby te czasy II Wojny Światowej oklepane zupełnie, ale jakoś się do nich przyzwyczaiłem i wolałbym dalej kontynuować granie podczas rozkwitu wojny.
Ale jednak nie pogardzę tą "czwóreczką". Wygląda ładnie i szczerze mówiąc wyczekiwałem na ten trailer od wczoraj. : P
Miło, że coś nowego, ale jednak dla mnie jak dodadzą opcję kierowania swoim oddziałem to będzie nic innego jak Rainbow Six: Vegas, a ta gra średnio przypadła mi do gustu.
Mumol napisał: Czasy współczesne ... Wole czasy z II wojny światowej :)
Mi sie druga wojna juz przejadla. Tworcy gier nie znaja niczego poza operacja Overlord, czy Stalingradem. :e I tak wlasnie powstaja gry w ktorych wojna trwa jeszcze w 1946r., np. nowy Sturmovik.
Pieski! Chcę wiecej psów w grach! Są takie fajne a rzadko je widać xD mam nadzieje że będą pancerne ;o (albo i nie)
Ogólnie wrażenie jest super. Facio zapakowany w wojskową kurtałę i strzelający z pistoletu pod koniec to na bank Izraelczyk (look @ his szyja!) więc perspektywa wojny z terroryzmem może w realu nie jest najlepszym pomysłem, lecz bedzie bardzo ciekawa.
btw. chętnie powalczyłbym na odkrytych polach Rumunii w wojnie bałkańskiej ;> ale whuddevah'
Super sprawa ten trailer wymiata, pierwsze info o tym że cod 4 nie bedzie w czasach II WŚ troche mnie zmartwilo ale po tym co zobaczylem to chyba twórcy dobrze zrobili że gra bedzie w czasach teraźniejszych, czekam z niecierpliwośćią na 4 bo 2 już mi się zaczyna nudzić :(
A ja bym lepiej się czuł, gdyby nie było podstaw do robienia takich gier, ale poza tym -> Dajcie spokój już ludzie, ile razy można lądować w Normandii?* Przynajmniej coś nowego chcą pokazać.
Obecnie forum przegląda 310 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 310 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami