robie stunt movie w san andreas. mam już wszystkie programy. ale nie wiem skąd ściągnąc moda dzięki któremu mozna wysoko skakać.
Przejdźcie pod ten adreas: gtasite.pl/30,newsy.html (filmik na dole strony) najciekawsze jest w połowie filmiku.
To dobrze, że robisz stuntfilm, ale W STUNTACH NIE WOLNO OSZUKIWAĆ, stunty robi się na czystej grze oczywiście możesz mieć trainer, albo coś innego ale nie mody... chyba, że robisz całkowicie na modach, ale wtedy w napisach początkowych albo końcowych musisz napisać, że ich używałeś...
no czyste też robie. jak obejżałeś filmik to wiesz o co mi chodzi. a mianowicie chciałbym też jakieś fajne triczki porobić ale chciałbym też tak wysoko skakać.
+++ EDIT (16.03.2007 19:17):
albo coś takiego www.youtube.com/watch?v=MF4H1Ut9jLU
chciałbym po prostu tak wysoko skakać
obejrzycie sobie wyzej wymienione filmiki to bedziecie wiedzieć o co mi chodzi.
chciałbym skakać tak wysoko ale na motorze lub rowerze lub jadąc samochodem.
jak sie skacze na motorze lub rowerze?
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
jeśli się dobrze domyśliłem to chodzi ci oto że chcesz się wysoko wybijać przy skoku ?? Do tego chyba nietrzeba modów bo w sa są takie miejscówki które pozwalaja tak skakać
dark chodzi ci o mod który pozwala skakac wysoko ?? jak tak to chodzi ci o sobieta tam jest opcja [big jump] czy jakos tak bo uzywałem go jak kreciłem film
to obejzyj sobie ampeda na gta site i zobaczysz ze to raczej nie chodzi o dobre wybicie. jeżeli koleś odbija sie od muru i wylatuje na kilkudziesięcio metrowym budynku to chyba raczej kożystał z pomocy?
no więc ponawiam pytanie. czy ktoś wie skąd pobrać plik dzięki któremu można tak wysoko i tak precyzyjnie skakać?
obejżyjcie sobi ampeda na gta site i bedziecie wiedzieli o co mi chodzi(link podałem wyżej)
super dzięki to jeszcze nie to ale bardzo mi pomogłeś. nie ma czegoś takego na motor. kto wie jak "ślizgać się" po różnych cienkich powieszhniach m.in po płotach?
nadal poszukuje modu z filmiku na you tube który podałem wyżej.
rp: 5583 skąd: ze wsi
no co za kłamca ! Z kodami się stuntmovie nie robi co ci to da że dasz swój film do neta jak odrazu będzie ocena : Napewno używał kodów albo jakiś modów zresztą nie da się ukryć że sie używa kodów albo jakiegós moda.