Jak włączam multi to mi sie pokazuje napis vinewood i nie moge nigdzie chodzić.
mam wersje 0.1. moze ktos powie jaką mam ściągnać wersje zeby mi działało, lub co mam zrobic zeby można było normalnie grać
hej czy myślicie ze jak będe nosił PSP na smyczy do kluczy to sie moze jakoś PSP zacząć niszczyć? chodzi mi o ten zaczep do smyczy, jezeli bede nosił PSP na smyczy do kluczy to sie chyba moze ta farba zetrzeć.
prosze nie zamykajcie tego tematu.
czy ktoś mógłby podać linka z obrazkiem, tapetą lub zdięciem gdzie będzie widać oryginalny napis "SONY PSP" ?? na kazdym zdięciu jest albo SONY albo PSP a ja bym chciał zeby były razem. to bardzo ważne gdyż zamawiam smycze i firma produkująca smycze prosi mnie o podesłanie zdięć.
jak będzie wiekrzy obszar to fajnie by było gdyby były szybsze środki lokomocji albo np. żeby można było wykupić bilet na samolot i potem w czasie lotu po tym samolocie chodzić i można by uprowadzić ten samolot i żądać okupu :P
Niedługo kupuje sobie Xboxa360 (równierz z powodu z gta4 ale nie tylko) i chciałbym wiedzieć czy gta sa wejdzie na tą konsolke czy tylko na zwykłego Xboxa?
I dzielcie się wrażeniami z gry w san andreas na Xboxa
super dzięki to jeszcze nie to ale bardzo mi pomogłeś. nie ma czegoś takego na motor. kto wie jak "ślizgać się" po różnych cienkich powieszhniach m.in po płotach?
nadal poszukuje modu z filmiku na you tube który podałem wyżej.
no więc ponawiam pytanie. czy ktoś wie skąd pobrać plik dzięki któremu można tak wysoko i tak precyzyjnie skakać?
obejżyjcie sobi ampeda na gta site i bedziecie wiedzieli o co mi chodzi(link podałem wyżej)
to obejzyj sobie ampeda na gta site i zobaczysz ze to raczej nie chodzi o dobre wybicie. jeżeli koleś odbija sie od muru i wylatuje na kilkudziesięcio metrowym budynku to chyba raczej kożystał z pomocy?
obejrzycie sobie wyzej wymienione filmiki to bedziecie wiedzieć o co mi chodzi.
chciałbym skakać tak wysoko ale na motorze lub rowerze lub jadąc samochodem.
jak sie skacze na motorze lub rowerze?
Obecnie forum przegląda 40 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 40 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami