CarlSA napisał: Akcja GTA 4 W NY będzie 11 Września 2001 xD
Jeśli uważasz, że cokolwiek w tym zdaniu jest nawet w najmniejszym stopniu zabawne, to jesteś przykry. Tak rzecze drętwy metz.
btw, skąd masz pewnosc, ze w grze wszystko będzie prawdziwe? To tylko plotki i spekulacje, za bardzo to na serio bierzesz : e
Ah, osobiscie tez jestem za Londynem, bo miasto jest absolutnie ***iste i piękne. A ruch lewostronny?
Rzecz przyzwyczajenia.
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Wcale nie uważam że to zdanie jest zabawne. Co prawda była to tragedia, ale jej odwzorowanie w GTA4 mogło by mieć i dobre strony dla niektórych. No chyba że Bin-Laden dorwał by GTA4 wtedy Ameryka by poszła z dymem. Muszę się przyznać że nie lubię niektórych narodów, a zwłaszcza szwabów. Do Ameryki nic nie mam, ale lepiej by było zlikwidować Busha. Wreszcie na świecie zapanował by pokój.
CarlSA napisał: Wcale nie uważam że to zdanie jest zabawne. Co prawda była to tragedia, ale jej odwzorowanie w GTA4 mogło by mieć i dobre strony dla niektórych. No chyba że Bin-Laden dorwał by GTA4 wtedy Ameryka by poszła z dymem. Muszę się przyznać że nie lubię niektórych narodów, a zwłaszcza szwabów. Do Ameryki nic nie mam, ale lepiej by było zlikwidować Busha. Wreszcie na świecie zapanował by pokój.
Wcale nie uważasz tego za zabawne, a dajesz ucieszoną emotkę na końcu zdania ? i jakie dobre strony, chłopie co ty ***lisz za przeproszeniem ? O_o
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Sam Niewiem co ***le za przeproszeniem. Sorki jeżeli kogoś uraziłem. Tommy przecież ja niepowiedziałem że binladen to szwab xD Jeszcze raz sory i niewracajmy już do tego. Wróćmy do tematu
co wy chcecie od 11 wrzesnia? czy carlsa swoim postem zrobil wam krzywde lub obrazil wasze uczucia religijne? niby jestescie tacy prawi, bronicie moralnosci na swiecie, nie wchodzicie na tematy tragedii a pewnie codziennie gracie w jakies cod'y, battlefieldy itd...
Obecnie forum przegląda 330 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 330 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami