rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Jeżeli Ta informacja okaże się prawdą, to GTA 4 będzie o wiele mniejsze od San Andreas . Nie będzie wsi, gór nic. Tylko samo miasto . Pozostaje nam czekać jeszcze 2 Tygodnie na rozwiązanie wątpliwości. Ale gdy będzie w Nowym Yorku, to nadal będe z zadowoleniem ciupał w San Andreas na moim Pleju 2, niemartwiąc się że IV jest lepsza.
Mi osobiście bardzo przypadło do gustu Liberty City także powrót do Nowego Yorku byłby dobrym pomysłem i na pewno lepszym niż w San Andreas te wielkie połacie gołego terenu gdzie raczej nie było co robić :)
Mi się już przejadło kurduplowate Liberty City. Chciałbym coś o wiele większego od San Andreas przynajmniej 6x. Tak jak było w przypadku SA>VC. Prawdemówiąc liczyłem na kontynent. Ale nowe GTA, bez wiosek, pustyni krajobrazów to nie to samo. Mam już dość GTA w samym mieście i spalnach.
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ale kto powiedział że to bedzie lc bo lc było wzorowane na ny i był podobny układ ale zauważmy że NY ma też jakieś prezestrzenie wiejskie i że ja wolałbym NY
Wątpie, choć jest to możliwe. Co do ogromnych terenów - pomysł z tym 6x większym od San Andreas to kompletna głupota. Nie zamierzam jezdzić pół godziny po misje na drugim koncu mapy, a nie sądze, aby R* był tak lekkomyślny więc napewno nie będzie to dużo większy teren niż SA jeśli w ogóle.
E tam nieodwzorowano prawie nic w LC. Nowy York jest przynajmniej 10x większy niż wszystkie miasta z każdego GTA razem wzięte. Pozatym praktycznie pewne jest że będzie NY. Nawet Rockstar konsultuje się z zespołem NY. GTA 4 To zupełnie nowa część serii. Prawdziwa, prawdziwe reklamy wszystko (Nie wiem jak z samochodami). Mam nadzieję że ta prawdziwość wyjdzie serii na dobre i powstanie taka rewolucja jak to miało miejsce GTA3 w stosunku do GTA2.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
No ale któż nie będzie chciał zajechać do Burger Shota. Po drugie jeżeli to ma być w NY, to R* może zrobić miasto w skali 1:1 co by było prawdziwym fenomenem. Tylko wtedy ciekawe by było zdanie władz NY.
Obecnie forum przegląda 251 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 251 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami