rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Szukając w necie nowych informacji na temat nowego GTA na PSP znalazłem (To)
Jak widać Rockstar Leeds nie wyklucza San Andreas Stories na PSP. Ale gdy Rockstar czegoś niewyklucza tzn że będzie na 1000%. Miejmy nadzieję że również na PS2
pewnie SAS będzie w okrojonej wersji, bo nie sądze, żeby cały stan San Andreas mogła udźwignać konsola PlayStation Portable (PSP), prędzej już PlayStation 2 (PS2). Patrzyłem na stronę R* Leeds i nieznalazłem newsa o nadchodzącym SAS. Najpewniejsze źródło informacji pochodzi od samego R*.
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Mogą wszystko wydać na 3UMD. LV z pustyniami na jednej, LS z wioskami na drugiej, SF z MCH na trzeciej. Każda by miała inną fabułę itp itd... A na PS2 mogli by wszystko wydać na 1 Płycie DVD lub na dwóch.
Ten aspekt wytluamczylem juz w temacie, do ktorego wlasnie przenosze te posty - Bo nie wydaja mi sie potrzebne az dwa o SAS ; o
Edit: A raczej przenioslbym, gdyby to bylo mozliwe : o
Edit2: Temat
Żyłkaa napisał: a czy rockstar nie ma pieniedzy na wydawanie gier?
Jeden z tych nielicznych momentów, kiedy sie z tobą zgadzam : p
Ludzie, mimo tej całej afery z HC, R* NIE JEST na skraju bakructwa ; o
To nie Kevin Smith, który żeby nakręcić 'Sprzedawców' sprzedał pół mieszkania, czesc kolekcji komiksów i zadluzyl sie gdzie sie dalo ;x
Obecnie forum przegląda 179 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 179 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami