Wiem, że była by to już kompletna zrzyna z innych stron, ale praktycznie każdy porządny serwis o GTA, taki konkursik ma. Więc czemu nie na gtg? Wiadomo, że mamy konkurs filmów, ale mało ludzi robi filmy, stąd mała aktywność w tymże konkursie. Ze skrinami wiadomo - cyk i już. Na pewno zwiększyło by to oglądalność i aktywność userów.
Myślę, że jednak warto takie coś zorganizować i na gtg. Niech userzy i redaktorzy głosują, a admini, po obejrzeniu wyników ankiety, naradzają się!
Tak, czemu? Ano jak powiedział zapalnik wzrosła by wtedy popularność strony, było by więcej userów i jeszcze łatwiej jest zrobić skrina niż film i więcej ludzi by po prostu dawało swoje prace.
el0 pr0 i "w ogóle".Sądze i jestem przekonamy że to napewno wyjdzie na DOBRE GTG :)).Warto sprubować zrobić ten konkurs.Obywatele GTG Głosujcie na TAK! : O o_O.To bardzo fajny pomysł ;)
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Mogą być, ale oddzielnie dla każdej części. Dobre by było, jeśli wyniki pojawiałyby się raz na miesiąc i każdy user w tym czasie mógłby oddać 3/4 screeny z każdej części.
/coś mi się wydaje, że nikomu ię nie spodoba mój pomysł ;P/
Mi raczej chodzi o 'uszcześliwienie' userów tej strony, a nie zgapianie od innych. I na pewno będzie też większa oglądalność. Oryginalne pomysły? Oj, jakoś nikt nimi nie błyszczy.
Yosi, chodzi pewnie o prywatne powody, a konkretnie S.O.T.W, prawda? : >
plagiat? więc pół sceny musieli by wykastrować.
poza tym, te konkursy nie muszą być jak dwie krople wody. Bobex miał dosyć dobrą propozycję. Ale można to zmodyfikować. : *
Toni napisał: powiem tak - bez sensu jest zgapianie 'bo inni tak maja'. jak juz koniecznie TRZEBA zwiekszyc ogladalnosc, to moze wymyslmy cos ORYGINALNEGO...
o tu się zgodze. trzeba czegoś specialnego! coś czego nie ma na innych stronach o GTA.
fun short movie! krótki filmik z zabawną scenką!
uważasz, że na polskiej scenia gta takie noobiartwo się szeży? wątpie. kto troche kuma ten da, kto nie kuma to się wogóle nie nadaje do neta. wg. mnie jak by się za to zabrać od dobrej strony to coś by z tego wyszło
A ja powiem tak: Wisi mi to. Wszystko zalezy tu imo od userow, jesli oni chcą, to niech taki konkurs będzie. Nie widzę sensu zamykania tematu i nie robienia konkursu, jesli wiekszosc jednak by chciala zeby byl.
Innymi slowy: Chcecie, to pogadajcie z sdr'em. imo powinien sie zgodzic, jesli wiekszosc poprze pomysl.