oglądałem i jak narazie nieźle. dużo się działo. z tym palcem to masakra pod koniec zamieżam go oglądać tak jak kryminalne zagadki miami, reszte mam w dupie.
a leci w każdą niedziele o 20 po 1 odcinku teraz. a o 21 w nieciele CSI, czyli kryminalne zagadki miami. więc ja mam niedzielny wieczór zawalony ^_^
Cytat: teraz wszystkie dzieci się podniecają tym, że leci skazany na śmierć w TV. :OOOO
Prison Break już dawno leciał na kanale Fox i jedyne co mogę powiedzieć o polskiej jego wersji to tyle, że obsysa.
zapomniałeś dodać IMO a raczej IMHO ;)
można tak powiedziec o każdym serialu, jesli się bardzo chce.
a to że leciało w usa wcześniej to ameryki nie odkryłeś.
a lektor jak lektor. to nie dubb.
Nawet fajny serial. Ale i tak nic nie przebije serialu LOST !! Tylko żeby szybciej nagrali 3 serie bo jak na razie tylko 6 odcinków tej serii można zobaczyć :))
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
Słyszałem dobre opinie o prisonbreaku, a sam dopiero dzis ogladne z vhs'a - ale ogolnie lubie takie rzeczy, wiec musialoby byc na prawde **ujowe, zeby mi sie nie spodobalo...
Prison Brake już jest stary tylko oczywiście w Polskiej TV wszystko leci za późno, kumplom nawet z neta wszystkie odcinki sie chciało ściągać ;d
Dodatkowo śmieszny jest fakt jak zmienili tytuł :P
A serial serialem smerfastyczny tak samo jak już drugi raz z rzędu Desperate Housewives.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
4400 jest zbyt pokręcone. Bardziej to jakaś bajeczka niż poważny film.
Na początku byłem fanem Lostów, ale nie wiem czemu teraz film zaczął się robić taki, hmm bajkowy.
Skazany na śmierć jest narazie świetny, oby tylko nie stał się bajkowym filmem.
Czy nie nadużyłem słowa bajkowy ?
Oglądnołem i przyznam, że mnie się podoba. Coś jak Lost. Hmm... chyba będę to oglądał i ściągnę sobie od początku wszystkie odcinki Losta. I Prison Break'a też. Co do lektora, to nawet na niego nie zwracałem uwagi. A polski tytuł ssie, mogli by pozostawić "Prison Break".
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
No i po obejrzeniu tych 2 pierwszych odcinków zastanawiam się właśnie jak oni (czyt. twórcy serialu) z 30 pobytu, ucieczki, itd wyciągnęli tyle odcinków - chcąc nie chcąc musieli coś naciągnąć, więc się nie dziwie :)